Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 9. februar 2009 kl 21.45 Livet i Fagervik

Lang vei til lappen

Det blir en sak for advokatkontoret når Elin (Anna-Lindholm-Rosendal, bak rattet) aldri ser ut til å bli klar for å avlegge førerprøven. (Foto: Olof Johnson, SVT)
Det blir en sak for advokatkontoret når Elin (Anna-Lindholm-Rosendal, bak rattet) aldri ser ut til å bli klar for å avlegge førerprøven. (Foto: Olof Johnson, SVT)
En mann kontakter Fagerviks advokatkontor for å anlegge sak mot stedets kjøreskole. Grunnen er at kona hans aldri ser ut til å bli klar til å gå opp til førerprøven.

Elins manglende framskritt bak rattet får ektemannen hennes, Gunnar, til å hevde at kjøreskolen snyter ham for penger. Men eieren, Daniela, har en helt annen forklaring på fruens elendige sjåføregenskaper.

I denne fjerde episoden av "Livet i Fagervik" skal vi også se at Fagerviks glade baker, Svante, bestemmer seg for å kutte ut spriten. Og Bernard, Johans far, har en date – tror han.

Om serien
"Livet i Fagervik" er en varm og humørfylt dramaserie som ble en stor suksess på svensk fjernsyn høsten 2008. Handlingen kretser rundt et advokatkontor på et småsted i Sverige.

Hovedpersonene i serien er advokaten Johan (Henrik Johansson) og hans resepsjonist Annika (Maria Sid). Johan vender tilbake til hjemstedet Fagervik på besøk etter endt utdanning, men oppholdet blir lenger enn planlagt når han må overta driften av farens advokatkontor. Her arbeider også Annika, en voksen kvinne med mye livserfaring og menneskekunnskap.

Johan og Annika har vidt forskjellig bakgrunn, men snart finner de hverandre på flere plan. Sammen utgjør de et uglamorøst radarpar som ordner opp i nabokrangler, skilsmissetvister, avsporede utdrikningslag og ungdom på skråplanet.

SVT går våren 2009 i gang med innspillingen av en ny sesong av serien.

Svensk dramaserie i 12 deler (2008)
Originaltittel: Livet i Fagervik
Basert på en idé av Mikael Syrén og Antonia Pyk
Regi: Harald Hamrell, Kjell Sundvall og Mikael Syrén
I rollene bl.a. Henrik Johansson, Maria Sid, Lars Lind, Ing-Marie Carlsson, Leif Andrée, Johannes Wanselow, Nadine Kirschon, Suzanna Dilber, Hanna Alström og Göran Berlander
Pressekontakt/programinformasjon: Helene Amlie, 23 04 77 51 / 951 00 299
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no