Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 3. februar 2004 kl 21.20 Den tredje vakten

11. septembers slagskygge

Alex Taylor (Amy Carlson), kvinnelig brannkonstabel i
Alex Taylor (Amy Carlson), kvinnelig brannkonstabel i "Den tredje vakten". (Foto:Warner Bros .)
Den kvinnelige brannkonstabelen Taylor får endelig bekreftet at faren hennes er død. Politimannen Sully blir kjent med den traurige bakgrunnen til sin russiske ektefelle.

Trekvart år etter katastrofen i World Trade Center får Taylor omsider beskjed om at kroppen til hennes far er funnet. I likhet med datteren var også han brannmann, en av de mange som satte livet til i de sammenraste skyskraperne nederst på Manhattan.

Taylor har et beveget møte med moren Beth og onkelen Mike, og med Tommy som var farens beste venn.

Tatianas hemmelighet
Politimannen Sully er etter hvert begynt å undre seg over sin russiske kones fortid. Etter det som er hendt den siste tiden, er det blitt en tvangstanke for ham å få innsikt i hennes bakgrunn. Det kommer som et sjokk på Sully da han får vite at den bl.a. inkluderer den russiske bandelederen Fydor Chevchenko som for tiden herjer i New York.

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Sully prøver stadig å lære sin unge partner Ty Davis (Coby Bell), at å være politimann betyr ikke bare å fange skurker, men også å hjelpe mennesker som har det vanskelig.


Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch (year 3), i kveld: "Two-Hundred-and-Thirty-three Days"
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • Diverse 
  • Diverse