Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 8. oktober 2002 kl 19.55 Forandring fryder

Stuer i Oppegård

Hilde Hummevoll tar turen til Oppegård i kveldens
Hilde Hummevoll tar turen til Oppegård i kveldens "Forandring fryder". (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
I kveldens ”Forandring fryder” begir Hilde Hummelvoll seg til Oppegård, der oppussing av to identiske stuer byr på store utfordringer og mye moro.

Bente Solberg (28) og Espen Orre (30) i Greverudkollen i Oppegård er naboer med Karin Fremstad (35) og Steffen Nicolaisen (31). Begge parene har små barn, og oppussing av stuen står øverst på ønskelisten hos dem begge.

Bente og Espens stue er dominert av ubehandlet tre på alle flater, og nå ønsker de seg en mer moderne stil og mer hylleplass. Karin og Steffen synes at stuen deres mangler en gjennomført stil, og er spente på hvordan naboene løser denne oppgaven på 48 knappe timer.

Interiørdesignerne Bengt Simonsen og Linda Johnsen er anførere for hvert sitt lag, mens Hilde Hummelvoll som vanlig overvåker det hele på seernes vegne og også trår til med en hjelpende hånd der det trengs.

Om serien
Hilde Hummelvoll går i høst løs på tredje omgang i oppussingsserien ”Forandring fryder”. I hvert program møter vi to nabopar som har et felles ønske: Å pusse opp eller forandre et rom. Men hvordan det skal se ut, og selve oppussingsjobben, tar de sjansen på å overlate til hverandre. I 48 timer holdes de unna sitt eget hjem mens det snekres, males, lakkes og bygges. Og prislappen på innkjøpt materiell skal ikke overstige 10.000 kroner.

I hvert program er to interiørdesignere anførere for hvert sitt lag, en oppgave som alternerer mellom Annett Sturk, Mads Moe, Bengt Simonsen, Linda Johnsen og Marzela Rozo Spone. Snekker og altmuligmann Otto Robsahm som alltid uunnværlig for begge lagene.

Egenproduksjon fra Underholdningsavdelingen
Programleder: Hilde Hummelvoll
Prosjektleder: Guri Skavlan
Regi: Line Norling
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51 / 95 10 02 99
LENKER
  • Hjemmeside