Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 2. august 2004 kl 20.00 Taxi, taxi

Politiet er på sporet

Ann Holt tror det er en sau som står bak drapet, men Gunnar Veum vet bedre. 
 NRK-foto: Ole Kaland
Ann Holt tror det er en sau som står bak drapet, men Gunnar Veum vet bedre. NRK-foto: Ole Kaland
Inspektør Ann Holt er som vanlig helt ute på jordet, men assistenten hennes, Gunnar Veum, begynner å nærme seg en løsning på mordgåten.

Patologen finner sauelort på klærne til den avdøde, og Amish-kunstneren forteller at overinkassosjefen var ute etter å ta henne. Hun bor på gården til de tre bøndene som har en fetter som er drosjesjåfør (Ronny). Politiet bestemmer seg derfor for å ta seg en tur ut på gården til de tre brødrene for å forhøre henne.

Dit drar også drosjesjåførene. For siden Martin ikke klarer å overtale enken til å betale for drosjeturen, vil han finne morderen. Og drosjesjåfør Ronny hørte jo tydelig at bøndene sa at det var Nils Arne Eggen som var morderen. Dette må de finne ut av!

Sentralborddamene lytter selvsagt på politiradioen, og hiver seg på sykkelen…

Om serien
I sommer blir det gjensyn med "Taxi, taxi", en krimserie på åtte episoder med Elisabeth Moberg, Marit Voldsæter og Kjersti Berge i alle rollene.

Men dette er selvsagt ingen vanlig krim. Humor er fremdeles det bærende elementet, og vi møter igjen mange av de kjente, og kjære figurene til trioen, som for eksempel taxisjåførene. Det dukker selvsagt også opp nye, hysteriske karakterer.

"Kvinner på randen" har hatt suksess både på scenen og på tv, og anmelderne har nesten sloss om å komme opp med de mest smigrende superlativene om bergenstrioen.

NRK Underholdning
Egenproduksjon
I rollene: Elisabeth Moberg, Marit Voldsæter og Kjersti Berge
Prosjektleder: Hasse Lindmo, hasse.lindmo@nrk.no, 23 04 26 86/ 90 85 11 80
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18 / 98 48 02 78