Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 7. desember 2005 kl 20.55 Absolutt fabelaktig

Moderskapets gleder

Saffy (Julia Sawalha) er høygravid. (Foto: BBC)
Saffy (Julia Sawalha) er høygravid. (Foto: BBC)
Saffy blir forespeilet hvordan fødselen kommer til å bli, og det ser ikke lyst ut. Eddy på sin side er nå overlykkelig over å få et "moteriktig" barnebarn.

Saffy får besøk av en sadistisk jordmor som i usminkede ordelag forteller henne alt om den forestående fødselen. Den vordende mor har invitert den vordende far hjem for å fortelle ham den store nyheten. Han vet nemlig ikke at Saffy er gravid. Eddy blir i ekstase da hun oppdager at John er svart, for det betyr at barnebarnet hennes blir mulatt.

- Det er jo "Chanel-en" av babyer! hyler hun.

Annerledes bokklubb
Til Eddys bestyrtelse har Elizabeth Hurley trukket seg fra bokklubben i siste liten. Så i kveld er det kun Patsy, Plum (Kristin Scott Thomas) og Mariella Frostrup som møter opp for å diskutere ukebladet OK!s litterære meritter.

Programmet er sendt tidligere.

Om serien
Edina (Eddy) og Patsy er tilbake i fri dressur! Intet antrekk er for vågalt eller ingen hårfrisyre er for høy for de tilårskomne tenåringene. De mikser drinker og metaforer som aldri før.

I åtte episoder skal vi følge damenes krumspring i mote- og kjendisverdenen. Eddys PR-firma er på gyngende grunn, men det er helt vanlig at grunnen gynger under Eddy (av helt andre årsaker), så hun lar seg ikke merke særlig med det. Patsy er til alles overraskelse, ikke minst sin egen, fortsatt moteredaktør i et større motemagasin. I denne serien ser vi at Eddys liv er i ferd med å endre seg dramatisk.

Innkjøpt komiserie 2003
Originaltittel: Absolutely Fabulous (Sesong 5)
Kveldens episode: Cleanin’
Produsert av: BBC
Med: Jennifer Saunders, Joanna Lumley, Julia Sawalha, June Whitfield, Jane Horrocks.
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden , 23 04 98 41/90 95 53 64


LENKER
  • Les mer