Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 3. juni 2005 kl 23.15 Elsk meg

Livet rundt de tredve

I kveld blir vi kjent med f.v. Tom (Brendan Cowell), Frankie (Claudia Karvan), Julia (Asher Keddie, bak) og Charlie (Dan Wyllie). (Foto: Southern Star)
I kveld blir vi kjent med f.v. Tom (Brendan Cowell), Frankie (Claudia Karvan), Julia (Asher Keddie, bak) og Charlie (Dan Wyllie). (Foto: Southern Star)
Kjernefamilien i dag består ikke nødvendigvis av mor, far og barn. Det er like gjerne stemor eller stefar, mine barn og dine barn, venner og bofeller som gjelder. I sommer følger vi fire menneskers liv som flettes sammen av kjærlighet, sjalusi, gammel vane og livets tilfeldigheter.

Den australske dramaserien "Elsk meg" i ti episoder speiler livet til dagens 30-åringer som danner andre familiekonstellasjoner er forrige generasjoner. Serien er produsert av John Edwards, og skrevet av Jacqueline Peske som laget "Våre små hemmeligheter". Hovedrollen som Frankie spilles av Claudia Karvan, som også hadde en av hovedrollene i "Våre små hemmeligheter".

Frankie er 31 år, alenemor for åtte år gamle Lou og seriens hovedperson. Hun håper stadig å få fart på livet sitt, men vet ikke helt hvordan. Til daglig jobber hun som tegner i en avis, men er egentlig kunstmaler.

Frankie deler hus med Tom, en tidligere stjernekokk som etter å ha slitt med stoffproblemer, nå lager mat på kjøkkenet i byens rehabiliteringssenter.

Litt borti gaten, i et mye finere hus, bor Charlie som er Frankies eksmann og Toms bror. Han er lykkelig gift på nytt med Julia som snart skal føde deres første felles barn.

Første episode
I første episode grubler Frankie veldig over fremtiden, og hun prøver å snakke med Tom om alt hun drømmer om. Men Tom har en tendens til å bli deprimert, og er lite interessert i å høre om Frankies fantasier. Frankies kolleger derimot forstår at noe er i gjære og at hun drømmer om et annet liv.

Australsk dramaserie 2004
Originaltittel: Love My Way
Produsert av: Southern Star
I rollene: Claudia Karvan (Frankie Page), Brendan Cowell (Tom Jackson), Dan Wyllie (Charlie Jackson), Asher Keddie (Julia Jackson), Alex Cook (Lou Jackson).
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden , 23 04 98 41/909 55 364