Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 18. oktober 2011 kl 22.25 Folk i farta

Norges Albaniaekspert


Alex Rosén reiser til Albania for å møte den tidligere fergerederen, AKP-mannen og forfatteren Kjell Høibraaten. Her foretar de et dykk ned i dette fattige landets historie, med blant annet et besøk i det fryktede fengselet SPAC.

Kveldens finale består i en ufremføring av Elvis sin udødelige sangen, "An American Trilogy", i den fryktede eksdiktatoren Enver Hoxas villa i Tirana. Inviterte og forvirrede gjester består av Albanias maktelite, herunder Prins Leka med hustru.

Om serien
Programleder Alex Rosén er tilbake med den humoristiske dokumentarserien "Folk i farta". Han har igjen reist verden rundt og møtt nordmenn som har valgt et litt annet liv enn de fleste andre her hjemme. Tidligere har Rosén møtt både isbjørner og pornostjerner, legendariske seilere og kokainfarmere.

I denne sesongen får vi nok en gang møte mennesker med spesielle interesser og et stort engasjement. Gjennom åtte episode blir vi kjent med verdensborgere med norske aner – både krabbefiskeren, krokodillejegeren, eksorsisten og flere andre.


Familieunderholdning i 8 deler.
Programleder er Alex Rosén.
Produsert av NRK (2011).
Pressekontakt: Aesha Ullah, tlf: 41414653 / 23049375.
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900.