Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 15. februar 2005 kl 21.35 Den tredje vakten

Farlige forbindelser

Nattklubb-brann i
Nattklubb-brann i "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros.)
Bosco og Yokas fortsetter kampen mot to bander som styrer omsetningen av ecstasy i et område av New York.

I ukens avsnitt av "Tredje vakten" går de til bred aksjon mot pusherne av partydopet. Men når det bryter ut brann i et overfylt nattklubblokale, blir både gjestene og førstehjelpsfolkene fanget i en dødelig felle.

Mistanke til Hart
Cruz har lenge hatt mistanker til den nye politimannen Hart. Nå viser det seg at han har en heller grumset forbindelse med eieren av nattklubben som brant ned.

Mer om serien
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet. Kim har vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskelig – kan de to politifolkene stole på hverandre? Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Amerikansk action/dramaserie (2003)
Originaltittel: Third Watch (sesong 5)
Kveldens episode: Spanking the Monkey
Produsert av: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television
Med: Michael Beach, Coby Bell, Eddie Cibrian, Nia Long, Molly Price, Kim Raver, Anthony Ryuivivar, Skipp Sudduth, Tia Texada, Jason Wiles, Bonnie Dennison og Chris Bauer
Pressekontakt: Steinar Dahl , tlf. 23 04 74 57LENKER
  • Les mer 
  • Diverse