Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 18. januar 2003 kl 20.30 Hodejegerne

Nisser til dyst mot syklist-søstre

Frank Jørstad og Ulrikke Hansen Døvigen fra
Frank Jørstad og Ulrikke Hansen Døvigen fra "Jul på Månetoppen" er hodejegere hos Tande-P. i kveld. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Tande-Ps hodejegere skal nok en gang til dyst – i kveld blir det et spennende oppgjør med to skuespillere fra ”Månetoppen” og to spreke søstre.

Alf Tande-P. har samlet ”Jentungen” (Ulrikke Hansen Døvigen) og ”Storm” (Frank Jørstad) på et lag i kveld. De skal gjette hva ukens yrkestakere faktisk har for yrke. På det andre laget møter vi de to tøffe sykkelsøstrene Anita og Monica Valen.

Om ”Hodejegerne”
Tande P er klar med ti nye programmer i serien ”Hodejgerne” der to kjendislag, kalt hodejegerne, skal gjette seg frem til yrkesbakgrunnen til seks ukjente personer. Hodejegerne får en litt kryptisk presentasjon av fagfolkene, som de ellers bare får vite fornavnet på. Deretter må de teste personene, grille og forhøre dem, for så å gjette seg frem til hvilket yrke de har.

Nytt av året er at i hvert program får en av yrkesutøverne vist at de har en spesiell hobby. Det blir også en egen SMS-konkurranse for seerne hjemme, der premien er et flott ”Hodejegerne”-krus.

Komikeren Rigmor Galtung er også med som underholder i denne runden av ”Hodejegerne”.

NRK Underholdningsavdelingen
Programleder: Alf Tande-Petersen
Prosjektleder: Eva-Marie Gransæter, 23049668
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55 364