Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 mandag 14. mars 2011 kl 19.30 Downtown Girls

Et hipt og virkelig singelliv i New York


Som kjendisspaltist om dagen og glamourjente om natta, prøver Shallon Lester og fire venninner å balansere karriere, venner og kjærester i New York City. Livet deres er et slags "Sex og Singelliv" fra virkeligheten. Vi følger dem i seks episoder.

Shallon Lester skriver en sladrespalte og er dronningen av New Yorks hipster-miljø. Hun betaler regningene sine ved å skrive om de berømte, og publiserer daglige video-blogger på sin populære internettside Doubleagent.com. Her deler hun hvert øyeblikk av sitt travle liv med alle: New Yorks uteliv, krevende sjefer og korte deadlines, venner som skal tas vare på og en kjæreste som skal finnes.

Men hva betyr det å være populær, smart og ikke redd for noen? Suksessen hennes forhindrer henne ikke i å føle seg sårbar. Dette skjuler hun ikke for noen. Som Carrie Bradshaw fra "Sex and the City" gir hun mening til livet sitt ved å utlevere det til andre. Akkurat som Carrie, forsøker hun å balansere arbeidsliv, venner og kjærlighet midt i travle New York. Men, til forskjell fra Carrie, er Shallon en virkelig person.

Første episode
Shallon lurer på om en kvinnes søppel kan bli en annen kvinnes skatt. Siden vennene hennes har samme smak når det gjelder menn og stoler på hverandres meninger, bestemmer Shallon seg for å holde et "Resirkuler-din-ekskjæreste-fest".

Når et par kvinner ender opp med å kysse den samme mannen, blir det drama.


Britisk realityserie fra 2010 (1:6)
Kveldens episode: Recycling Your Ex
Kontaktadresse for presse, tlf 414 28 800
TV-seere bes kontakte Publikumsservice , tlf 815 65 900