Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 2. september 2009 kl 20.40 Skins

Sid depper

 Sid (Mike Bailey) er klar til å ta imot all verdens bekymringer. (Foto: All3Media International)
Sid (Mike Bailey) er klar til å ta imot all verdens bekymringer. (Foto: All3Media International)
Sid har ikke taklet at bestekompisen Toni har blitt en skygge av seg selv, og at Cassie har flyttet til Skottland, hvor hun koser seg og har det fint. Og så dukker bestefar opp…

Det hjelper ikke noe særlig på humøret til Sid at bestefar Malcy, den ufrivillig komiske "tøffingen", kommer på besøk. Han er kreftsyk og har kommet for å ta sitt siste farvel med Sids far, som han ikke kan fordra.

Han kan enda mindre fordra sin sønnesønn, Sid! Og ikke nok med det, så har han tatt med seg sin øyensten, den mindre begavede onkel Sandy.

Da Sid kommer ned til frokost, har det skjedd noe som snur opp ned på alt.

Om serien
Det er nesten et år siden serie 2 av den prisbelønte britiske serien "Skins" ble vist på NRK. Nå er de elleville ungdommene i Bristol tilbake. I "Skins" møter vi en gruppe ungdommer mellom 16 og 19 år. Tony, Michelle, Cassie, Sid og resten av gjengen utfordrer skjebnen på hver sin måte.

Gjennom dramatikk, følelser og humor skildrer "Skins" de unges komplekse liv. De står med én fot i de voksnes verden, og vi får innblikk i lyse og mørke stunder som preger deres hverdag.

Forbered deg på smil og latter, krangel og tårer, klining og sex, død og dop, rapping og dans, eksamen, ferier og foreldre - og Bill Bailey som danser med en hund.

Britisk dramaserie i 10 deler
Originaltittel: Skins: Sid
Produsert av All3 MEDIA International
Med Nicholas Hoult, Mike Bailey, Joseph Dempsie, Mitch Hewer, Larissa Wilson, Dev Patel, April Pearson, Hannah Murray, Kaya Scodelario, Harry Enfield og Bill Bailey
Pressekontakt: Sidsel Mundal 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no


LENKER
  • Hjemmeside