Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 30. september 2010 kl 20.15 Koht på jobben

Kos på jobben


Følelser er noe Christine Koht har mye av, og hun tar dem aller helst ut på jobben. Er det der vi egentlig virkelig lever?

Vi tilbringer minst like mye tid med kollegene våre som med familien. Hvis Christine gråter, så er det på jobb, aldri hjemme. Arbeidslivet er veldig personlig, synes Christine, og det er hun ikke alene om.

Anita på Kjeller Trening jobber ca 15 timer i døgnet, men mannen til Anita synes at det er deilig at hun nesten aldri er hjemme, for hun maser så forferdelig! Og på Tine Øst tilbyr Gomez å skaffe single Klaus en kone fra Sri Lanka!

Om serien
I serien "Koht på jobben" undersøker Christine Koht med stort engasjement det sosiale livet på norske arbeidsplasser. Hva er det egentlig folk gjør på jobben, bortsett fra å jobbe? Ganske mye, oppdager Koht.

Det er nemlig ingen i hele verden som har det så hyggelig på jobben som oss nordmenn. Det er kaffemøter og fredagsvafler. Matpakkeritualer. Seminarer og datatrøbbel. Og en og annen jobbflørt, også.

Med varme og nysgjerrighet slipper Koht inn på de mest forskjellige arbeidsplasser og oppdager som vanlig at vi har mer til felles enn vi tror.

Norsk underholdningsserie i 8 episoder
Produsert av Mediacircus for NRK
Produsent: Jon Sverre Høiden
Regi: Elisabeth Oftebro
Prosjektleder NRK: Barbara Jahn
Pressekontakt: Anja Nylund Hagen, tlf 9116 4716
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice, tlf 815 65 900, info@nrk.no