Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 19. oktober 1999 kl 22.30 Ruby i møte med ... USA

Ruby i møte med ... USA (t)


NRK1 tirsdag 19. oktober kl 22.30
Ruby i møte med...USA (4:6)

Singel i New York - med Ruby på slep

Ruby Wax er sluppet løs i New York for å utforske livet til single kvinner og menn. Partnerkobler Denise, en eldre blondine med lang fartstid innen yrket, gir Ruby en levende innføring i hva hun jobber med.
Temaet bringer Ruby inn i en verden ukjent for de fleste. New York er en by med usedvanlig mange single - og mange av dem er kvinner mellom 30 og 40 som ennå ikke har møtt Den Rette. Etter å ha hatt forhold til gifte menn som til slutt svikter dem, er mange av kvinnene desperate etter å finne drømmeprinsen, gifte seg og få barn. Og da er det Denise som blir redningen, koste hva det koste vil.
Sjekking på galleri
Et av Denises hemmelige sjekketriks er å lete etter den riktige mannen på kunstutstillinger. Vernissager er et utmerket sted for å finne potensielle ektemenn. Hit drar Denise med seg en av sine kvinnelige kunder samt Ruby. Her får de fleste menn gjennomgå av en sleivkjefta Ruby som spør rett ut om de vil gifte seg. Det blir mye humor men lite ekteskap ut av dette.

Stevnemøte med millionær
Så kommer mørke, søte Andrea på besøk til Denise. Hun blir forhørt om sin personlighet og hva hun ønsker av en mann. Til slutt blir hun stelt og sminket etter alle kunstens regler. Tiden er inne for et stevnemøte med en millionær som også er på utkikk etter et passende partneremne. Ruby blir med på date\'n, lurer i krokene og vil svært gjerne vite hva som skjer mellom de to. Blir det et stevnemøte til, eller stemte kjemien dårlig?

NRK1 tirsdag kl. 22.30

Bilde (via Scanpix/Internett)
Denise er partnerkobler i New York og tar med seg Ruby Wax på en reise i de singles verden.

Innkjøpt underholdning
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56
Prosjektleder: Niels Bierge


\0\0\0\0\0\0