Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 fredag 13. juni 2003 kl 22.25 Store Studio nachspiel

Norges nye filmstjerne

Anne Lindmo og Per Sundnes får besøk av to kontroversielle karer i kveldens nachspiel. (Foto: Jon Anton Brekne)
Anne Lindmo og Per Sundnes får besøk av to kontroversielle karer i kveldens nachspiel. (Foto: Jon Anton Brekne)
Aksel Hennie er årets nye filmyndling, og en av Anne og Pers favorittgjester. Han er aktuell med hele fire filmer dette året, og i kveld snakker han om suksessen i Store Studio.

Skuespilleren Aksel Hennie har blitt filmstjerne på rekordtid. I Store Studio forteller Hennie at han sloss og tryglet for å få hovedrollen i den norske filmsuksessen "Jonny Vang". Han er også aktuell med novellefilmen "Anolit", familiefilmen "Ulvesommer", teaterforestillingen "Kvinnen som giftet seg med en kalkun" og til høsten kommer ungdomsfilmen "Buddy". Hennie sier selv han elsker å lage filmer som forteller historier han synes er viktige.

Hennie avslører også at han er en stor fan av Tom Mc Rae som spiller i kveldens program. Den britiske artisten lager sjeldent vakre sanger om mørke og lidelsesfylte temaer. Prestesønnen med den såre stemmen tar plass på Store studios scene for å spille live fra albumet "Smells Like Blood."

Om programmet
I Store Studio nachspiel blir det dybdeintervjuer og ekstranummer med de beste gjestene fra forrige sesong. Programleder Anne Lindmo og popreporter Per Sundnes samler favorittgjester og yndlingsartister rundt studiobordet til muntert sludder og intens samtale.

Blant høydepunktene utover sommeren er møtene med Kim Bodnia, Jan Kjærstad, Bertine Zetlitz, The Cardigans, Kjetil Rolness, Aksel Hennie og Vibeke Saugestad.

NRK Kultur
Egenprodusert talkshow
Programleder: Anne Lindmo
I panelet: Per Sundnes
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18 / 98 48 02 78


LENKER
  • Hjemmeside