Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 23. juni 2003 kl 21.10 Sommeråpent

Sommerstemning på Aker Brygge

Anne Grosvold leder de første fire ukene av årets Sommeråpent. (NRK-foto: Ole Kaland)
Anne Grosvold leder de første fire ukene av årets Sommeråpent. (NRK-foto: Ole Kaland)
NRK1 skal også i år holde "Sommeråpent" på Aker Brygge med direktesending fem dager i uken. Anne Grosvold og Ingolf Håkon Teigene deler sommeren seg imellom.

På premieren 23. juni går startskuddet med Anne Grosvold som programleder. Fire uker senere, 21. juli, tar Ingolf Håkon Teigene over.

"Sommeråpent" byr også i år på en allsidig meny, med aktuelle nyhetssaker, kjente gjester og artister, utegående reportere og humorinnslag. Ikke minst blir det god plass til mattips, og årets kokk er Lars Barmen.

Utegående reportere
Reporterne som skal ta pulsen på ferie-Norge i år, er Olav Viksmo Slettan, Noman Mubashir, Kjersti Brokhaug og Pål Thoresen, som også skal være reporter i Reiseradioen. Slettan og Mubashir er med som reportere for andre år på rad.

Denne friske gjengen skal gjøre sitt til å bidra med morsomme og annerledes innslag. Slettan skal følge Grosvold i fire uker, Noman Mubashir og Kjersti Brokhaug er med hele sommeren, mens Pål Thoresen kommer på skjermen når Ingolf Håkon Teigene tar over programlederrollen 21. juli.

Humoristisk vri
Sommeråpent har også fått med en helt ny reporter i år, nederlandske Pim Van der Vleest, som skal finne ut av den norske folkesjela… Pims alter ego er Olav Brostrup Müller.

Egenproduksjon ved Underholdningsavdelingen
Prosjektleder: Eva Marie Gransæter, 23 04 96 68
Pressekontakt: Sidsel Linden, 23 04 98 41/909 55 364