Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 8. februar 2003 kl 20.25 Hodejegerne

Stand up for alle penga

Morojentene Kjersti Elvik (t.v.) og Lisa Tønne hos Tande-P. i kveld. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Morojentene Kjersti Elvik (t.v.) og Lisa Tønne hos Tande-P. i kveld. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Tande-P. får litt å holde styr på i kveldens program når fire komikere kommer i studio for å konkurrere.

Kjersti Elvik og Lisa Tønne har for tiden suksess med forestillingen sin "…men tankene mine får du alltid!" på Smuget i Oslo. Senere i vår skal de reise til Bergen og ta over for to damer som har show der nå, og som også er konkurrenter i kveld, Hilde Luise Asbjørnsen og Lene Kongsvik, bedre kjent som "Asbjørnsen et Joh". De hadde premiere på stykket sitt på Ole Bull Teater 23. januar.

I kveld braker de fire komikerne sammen i selskapsleken "Hodejegerne. Som vanlig blir det også muligheter for folk hjemme i stua å bli med og konkurrere.

Om "Hodejegerne"
Tande P er klar med ti nye programmer i serien "Hodejgerne" der to kjendislag, kalt hodejegerne, skal gjette seg frem til yrkesbakgrunnen til seks ukjente personer. Hodejegerne får en litt kryptisk presentasjon av fagfolkene, som de ellers bare får vite fornavnet på. Deretter må de teste personene, grille og forhøre dem, for så å gjette seg frem til hvilket yrke de har.

Nytt av året er at i hvert program får en av yrkesutøverne vist at de har en spesiell hobby. Det blir også en egen SMS-konkurranse for seerne hjemme, der premien er et flott "Hodejegerne"-krus.

Komikeren Rigmor Galtung er også med som underholder i denne runden av "Hodejegerne". Hun opptrer som den småvulgære og brautende dama Gry, stolt eier av et vaskebyrå.

NRK Underholdningsavdelingen
Programleder: Alf Tande-Petersen
Prosjektleder: Eva-Marie Gransæter, 23049668
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55 364