Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 4. mars 2000 kl 23.20 Fakta på lørdag: @mour

Fakta på lørdag: @mour (ttv)

NRK1 lørdag 4. mars kl 23.20
Fakta på lørdag: Internett, Fie Baro (25) og Morten Bruun (23). Tre studenter ved fjernsynsregi- og medieteknikkstudiene ved Høgskolen på Lillehammer har laget eksamensfilm om \"verdens eldste relasjon gjennom verdens yngste kommunikasjonsform\". Nå skal paret møtes for første gang. Fakta på lørdag avslører i kveld hvordan det går.

I filmen \"@mour\" følger vi Morten og Fie fra den dagen de faller for hverandre på nettet. Riktignok hadde begge en kjæreste, men de blir etter hvert forelsket uten å ha sett hverandre i virkeligheten.

Men har den søte Internettkjærligheten noen framtid i det virkelige liv? Fie er lidenskapelig opptatt av dyr, bøker, musikk, diskusjoner og selvsagt datteren på 15 måneder. Morten er opptatt av Fie, data musikk og bøker. Hun er utadvendt, ikke langsint, lærer fort, er snill og flink til å samarbeide. Han er flink til å lytte til andre, tilgir fort, snill, kler forkle, flink med barn, lager verdens beste biffmiddag. Hun raper for høyt, har et heftig temperament, sover for lenge om morgenen, spiser pålegg rett fra pakka, snakker for mye i telefonen, klemmer midt på kaviartuben, synger skingrende i dusjen og glemmer å kaste bæsjebleiene til datteren i søpla. Han legger igjen sure sokker på gulvet, har verdens verste \"mårra-sveis\", er utålmodig, promper i dusjen og drikker rett fra melkekartongen, glemmer noen ganger å ta hensyn til andre, men plukker opp bæsjebleiene til vesla. Hun er altetende når det gjelder musikk, mens hans favorittmusikk er trance, rave, techno, trip-hop, goa, opera, klassisk og 60- talls slagere.

Bak filmen, som var ferdig innspilt i mai 99, står regissør Pål Stuvland, fotograf Lars Thomas Nordby og redigerer Erlend Magnus Kristoffersen.

NRK1 lørdag kl 23.20

Billedtekst
1. Fie Baro (25) har funnet den store kjærligheten på Internett.

2. Morten Bruun (23) ble forelsket på Internett.

3. Fia Baro og Morten Bruun møtes for første gang på nettkafé.

Norsk dokumentarfilm
Regi: Pål Stuvland, tlf. 98624122, ps@broadcast.net
Pressekontakt i Fakta/Innkjøp: Gunilla Gaarder, tlf. 23049364

Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Siri G. Meyer, tlf. 23048123