Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 10. mars 2001 kl 18.30 Reser

Reser (ttv)


NRK1 lørdag 10. mars kl 18.30
Reser (3:8)

Stian på hjemmebane

Etter tips fra seerne har Stian og Stine tatt turen til Bergen, Stians fødeby. I bagasjen har de blant annet en dramaserie, en eksklusiv A-Teens-opptreden og sensurerte klipp fra dokumentaren om ekteparet Beckham. Kveldens \"Reser\" innholder også reklame for Bergen, myntet på franskmenn.

Stines og Stians første stopp er Bryggen i Bergen hvor de møter unge bergensere. Hvorfor er vi så avhengige av å gjøre noe sammen med andre mennesker, er spørsmålet programlederne søker svar på hos disse bysbarna.

Senere besøker Stian unge spillere på Brann stadion, mens representanter fra de sær-bergenske buekorpsene kommer på visitt til Stine. Og programlederne fortsetter å stille spørsmål: Hvorfor er det så viktig å heie på et idrettslag, og kanskje være med å spille selv? Hvorfor er man med i korps? Hvorfor er noen innenfor, mens andre holdes utenfor forskjellige grupper?

Guiden
\"Reser\" har fått tak i flere deler av norgesreklame-videoen \"Postcards fråm Norway\", og i kveldens program viser den språkmektige guiden frem Bergen. Planen er å lokke franskmenn til byen, men muligens fokuserer hun litt for mye på Griegs toalettbesøk, vin-krus for barn og ostehøvler man kan speile seg i...

Drama
Serien \"8c\" fortsetter. Steinar og Marius har funnet ut noe om Terror-Theo. Kanskje de klarer å få slutt på mobbingen hans, eller er Theo for sleip til å bli tatt?

A-teens
Vi møter svenske A-teens som er ute med ny plate. De kommer selvfølgelig innom i \"Reser\"-garasjen for å gjøre en opptreden.

Posh og Becks
Deler av dokumentaren om Victoria og David Beckham ble sensurert den gangen den ble laget. \"Reser\" har fått tak i konfiskerte materiale, som viser hva som egentlig foregår i kjendisenes hjem. For anledningen har Stine og Stian tatt på seg rollene som henholdsvis Victoria og David.

Mobbeproblemer
Reserne har også vært ute og sjekket hvordan skolene prøver å løse mobbeproblemer sammen med elevene.

NRK1 lørdag kl 18.30
Blir også sendt 17. mars (NRK2)


Egenprodusert barne- og ungdomsprogram
Programledere: Stine Buer og Stian Barsnes Simonsen
Prosjektleder: Paal Ritter Schjerven
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53 (anna- marie.normann@nrk.no)

Bilde (to motiv)
Victoria og David Beckham alias Stine og Stian. (NRK-foto)