Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 3. mars 2001 kl 21.05 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)

NRK1 lørdag 3. mars kl 21.05
Med hjartet på rette staden

Fransk visitt i Aidensfield

I kveldens episode av \"Med hjartet på rette staden\" får Eileen uventet fransk besøk. En gammel kjæreste fra krigens dager dukker opp i Aidensfield og ønsker å gjenoppta romansen. Han inviterer henne med tilbake til Frankrike.

Mens Eileen (Anne Stallybrass) funderer på hva hun skal svare den amorøse franskmannen, får Nick (Nick Berry) en vanskelig sak i fanget. Bankraneren Ronnie Savage (Nick Wyatt) har klart å rømme fra fengslet. Det antas at han holder seg skjult i påvente av en anledning til å komme seg ut av landet. Mens Nick opptrer som sivil spaner, blir Bellamy (Mark Jordan) satt til å holde vakt. Senere blir Bellamy meldt savnet etter at han har forlatt sin post.

I mellomtiden blir Greengrass (Bill Maynard) oppmerksom på et par tvilsomme campingvogner som er parkert på privat grunn. Han skjønner raskt årsaken til at de ikke har slått seg til midt på torget. De sky camperne er nemlig naturister.

Om serien
Den britiske serien \"Med hjartet på rette staden\" (Heartbeat) er fra idylliske Yorkshire. Hovedpersonen er politimannen Nick Rowan som forlot storbylivet i London sammen med sin kone Kate for å leve i roligere omgivelser på landsbygda. Nå er Nick blitt alene med datteren Katie etter at hans elskede kone døde. Men med god hjelp og oppmuntring fra Kates tante Eileen begynner Nick igjen å ta del i landsbylivet. Og hans lille datter Katie er blitt en livlig unge.

\"Med hjartet på rette staden\" er den mest populære serien i England. Med seertall på inntil 17,7 millioner er dette den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter utgjør resepten for seriens enorme suksess. Vi er nå kommet til serie 6 av \"Med hjartet på rette staden\".

NRK1 lørdag kl 21.05

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat, (serie 6, episode 16)
Med Nick Berry, Derek Fowlds, Bill Maynard, Kazia Pelka, Anne Stallybrass, William Simons, Mark Jordan, Juliette Gruber m.fl.
Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf 23 04 98 41 (anne.marie.astad@nrk.no)