Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 5. oktober 2004 kl 21.35 Den tredje vakten

Boscos verste dag

Bosco havner i skuddrama i Den tredje vakten. (Foto: Warner Bros.)
Bosco havner i skuddrama i Den tredje vakten. (Foto: Warner Bros.)
Politikvinnene Yokas og Cruz har begge fått skuddskader etter at Bosco rotet alt til i Norris-saken.

Aaron Norris, den kjente reporteren som avslørte seg som narkoman, er død. Og i skuddramaet mellom politikvinnene Yokas og Cruz har førstnevnte pådratt seg en punktert lunge. En kule ligger fortsatt igjen nær ryggraden.

Politi under arrest
Overkonstabel Cruz er satt i arrest etter å ha blitt behandlet for alvorlige skuddskader.

Bosco som måtte skyte mot overkonstabel Cruz for å verge Yokas, er sønderknust. Lite hjelper det at en FBI-agent informerer om at Cruz og reporteren Norris var aktører i en dekkoperasjon på føderalt plan.

Om serien
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. For tiden har Bosco et kjærlighetsforhold til den nye overbetjenten, Maritza Cruz. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Amerikansk action/dramaserie (2003)
Originaltittel: Third Watch (sesong 5)
Kveldens episode: The Truth and Other Lies
Produsert av: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television
Med: Michael Beach, Coby Bell, Eddie Cibrian, Nia Long, Molly Price, Kim Raver, Anthony Ryuivivar, Skipp Sudduth, Tia Texada, Jason Wiles, Bonnie Dennison og Chris Bauer.
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57

LENKER
  • Les mer 
  • Les mer