Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 5. juli 2013 kl 22.25 Scott og Bailey

Mistenkt


Rachel befinner seg plutselig som hovedmistenkt i en overfallssak, og blir suspendert fra jobben. Og mens Janets stilling også henger i en tynn tråd, blir Gill tvunget til å gjenåpne en sak hun i første omgang trodde var en ulykke.

Utslitt etter en innholdsrik natt går Rachels dag fra vondt til verre. Hun får vite at Nick Savage har blitt brutalt overfalt og banket opp – og hun topper listen over mistenkte. Rachel husker ingenting av gårsdagens hendelser, og sliter med å overbevise seg selv om at hun er uskyldig.

Samtidig blir Janet sjokkert over å oppdage at Andy har feilinformert henne slik at hun mister en avtale med rettsmedisineren. Da Gill ikke klarer å komme til bunns i hvem av dem som skaper problemer, blir Janet og Andy konfrontert med at en av dem må forlate syndikatet.

Kalde spor
Gill oppsøker Margaret Selwyn for å informere henne om at mannens død tilsynelatende var en ulykke. Men saken tar en uventet vending når parets to døtre forteller at moren ofte snakket om sine planer om å drepe ektemannen. Gill blir nødt til å undersøke saken på nytt.

Om serien
To kvinnelige detektiver, Rachel Bailey og Janet Scott, jobber i mordteamet ved politistasjonen i Manchester. Til tross for veldig ulike personligheter og bakgrunn, blir de ofte kastet sammen i vanskelige situasjoner – og utvikler underveis et solid vennskap.

Britisk dramaserie (2011)
Originaltittel: Scott and Bailey (serie 2, episode 8)
Produsert av: BBC
Med: Suranne Jones, Lesley Sharp, Amelia Bullmore, m.fl
Pressekontakt: Beatriz Jaquotot Rivera / 90621735
TV-seere bes kontakte Publikumsservice / 815 65 900