Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 19. juli 2004 kl 20.00 Taxi, taxi

Løgndetektor

Ann Holt (Kjersti Berge) tar i bruk løgndetektor (NRK-foto: Ole Kaland)
Ann Holt (Kjersti Berge) tar i bruk løgndetektor (NRK-foto: Ole Kaland)
Etterforsker Ann Holt tar i bruk både løgndetektor og likhund i avhørene av Brann-supporteren og parkometerdirektøren. Får hun noen gode svar?

Drosjesjåfør Martin Nilsen er intervjuet av Bergens Tidende, men han er dypt skuffet over at de ikke nevnte noe om hans store ønske om kollektivfelt til Brann stadion.

Jeanette på sin side, er dypt skuffet over at BT intervjuet Martin og ikke henne. Martin fant jo bare et lik, mens hun kanskje har tilbrakt en natt med morderen!

Også i kveld har Kvinner på randen et musikalsk innslag. Denne gangen tolker de De Lillos’ gamle slager "Min beibi dro avsted".

Om serien
I sommer blir det gjensyn med "Taxi, taxi", en krimserie på åtte episoder med Elisabeth Moberg, Marit Voldsæter og Kjersti Berge i alle rollene.

Men dette er selvsagt ingen vanlig krim. Humor er fremdeles det bærende elementet, og vi møter igjen mange av de kjente, og kjære figurene til trioen, som for eksempel taxisjåførene. Det dukker selvsagt også opp nye, hysteriske karakterer.

"Kvinner på randen" har hatt suksess både på scenen og på tv, og anmelderne har nesten sloss om å komme opp med de mest smigrende superlativene om bergenstrioen.

NRK Underholdning
Egenproduksjon
I rollene: Elisabeth Moberg, Marit Voldsæter og Kjersti Berge
Prosjektleder: Hasse Lindmo, 23 04 26 86/ 90 85 11 80
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18 / 98 48 02 78