Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 6. januar 2004 kl 21.20 Den tredje vakten

Bosco på randen

Bosco (Jason Wiles) er overstresset, men samboeren og kollegaen Yokas (Molly Price) overser signalene. (Foto: Warner Bros.)
Bosco (Jason Wiles) er overstresset, men samboeren og kollegaen Yokas (Molly Price) overser signalene. (Foto: Warner Bros.)
En mann er mistenkt for bankran. Bosco forfølger ham, men det bringer den erfarne politimannen nær randen av sammenbrudd. Den unge Carlos er overveldet og helt hengiven babyen han muligens er far til.

Bosco er så oppslukt av å fakke bankraneren at han nesten bryter sammen. Hele tiden ignorerer han stressymptomene som melder seg, og det samme gjør samboeren Yokas. Kanskje er det fordi hun pugger til eksamen som politiinspektør?

Kanskje en far
Unge Carlos arbeider i ambulanseteamet på Den tredje vakten. I forrige episode ble det klart at han kan være faren til en baby som har mistet moren sin. Mens Carlos venner seg til tanken på å være far og begeistres, glemmer han å foreta de nødvendige juridiske undersøkelsene i saken.

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Sully prøver stadig å lære sin unge partner Ty Davis (Coby Bell), at å være politimann betyr ikke bare å fange skurker, men også å hjelpe mennesker som har det vanskelig.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch (year 3), "Falling" (ep. 16)
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • NBCs sider 
  • Diverse