Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 13. september 2002 kl 20.55 Nytt på nytt

Alltid nyheter å le av

Anne-Kat. Hærland, Jon Almaas og Knut Nærum er i gang med en ny sesong. (Foto: Per Heimly)
Anne-Kat. Hærland, Jon Almaas og Knut Nærum er i gang med en ny sesong. (Foto: Per Heimly)
”Nytt på nytt” går inn i sin sjette sesong, og trioen Anne-Kat. Hærland, Jon Almaas og Knut Nærum er for lengst blitt varme i trøya. Hver fredag inviterer de to gjester fra politikken, media eller underholdningsbransjen som bidrar med å kaste et skjevt blikk på nyhetene fra uka som gikk.

SV's frittalende ungmø, Inga Marte Torkildsen og Martin Schancke, også kalt "Mr. Rallycross", fra Fremskrittspartiet, åpner "Nytt på nytt"-sesongen i kveld.

I løpet av året har Gullruten kåret Jon Almaas til ”Årets programleder”, og Anne-Kat. Hærland figurerer på listen over Norges mest sexy kvinner. Knut Nærum er eldstemann i trioen og er fornøyd med det.

”Nytt på nytt” er et populært program, både hos seerne og tv-kritikerne. Grunnen til dette, mener Knut Nærum, er at trioen ikke ser på ”Nytt på nytt” som en kamp, men som et samarbeid.

- Når vi inviterer mennesker til å være våre gjester, er det for at de skal være frekke mot andre. Ikke for at vi skal være frekke mot dem. Litt slemme kan vi være, men da må vi huske å smile, sier Nærum.

Egenprodusert underholdning
Programleder Jon Almaas
Prosjektleder Guri Skavlan
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83