Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 17. februar 2001 kl 22.30 Wiese møter Sissel

Wiese møter Sissel (ttv)

NRK2 lørdag 17. februar kl 22.30
Wiese møter Sissel

Åpenhjertig Sissel Kyrkjebø

Vi møter Sissel Kyrkjebø i et åpenhjertig intervju med NRKs Claus Wiese. Intervjuet ble gjort i forbindelse med slippet av hennes siste plate \"All Good Things\". Sissel snakker om det å bo i Danmark, om lykke, barna, Espen Lind, Lene Marlin og om hvem hun ville tatt med seg på en øde øy. Det er seks år og to barn siden Sissel sist gav ut plate.

Helt siden vi hørte sangen \"Kjærlighet\" og platen \"Sissel\" har hun vært vår alles Sissel. Det var i 1986, og hun var bare 17 år. Etter over 300.000 solgte eksemplarer bare i Norge, tok karrieren av, og det ble lov å kalle henne superstjerne.

Står støtt
Sissel er en av få norske artister som har gjort det virkelig stort, gått helt til topps og blitt stående støtt. Hennes julekonserter i duett med supertenoren Placido Domingo er et tydelig bevis på det. Og hvem var det som kom syngende på Kvitebjørn Kong Valemon under OL i Albertville? I 1994 ble det mer OL, da hun sang den offisielle OL-låten i åpningsseremonien på Lillehammer. Vi kan også høre henne synge i filmmusikken til tidenes filmsuksess \"Titanic\".

Savner Bergen
Nå bor Sissel i Danmark, er lykkelig gift med Eddie Skoller og har to barn, Ingrid og Sarah.
Sissel forteller om hverdagslivet som består av bringing og henting i barnehage, handling, matlaging, husarbeide, og at hun i hektiske perioder konsentrerer seg om jobbing. Hun savner Bergen og sier at det tok ti år å venne seg til å bo i Danmark.

Vi får selvfølgelig også høre henne synge, både alene og sammen med Espen Lind.

NRK2 lørdag kl 22.30
Tidligere sendt NRK1 15.12.2000

NRK Underholdningsavdelingen
Programleder: Claus Wiese
Prosjektleder: Ivar Ragne Jenssen
Pressekontakt: Anne Bekkevold, 23048956 (anne.bekkevold@nrk.no)

Bilde
En åpen Sissel møter Claus Wiese til en samtale om lykke, barn og om hennes nye plate. (Foto: Erik Johansen, Scanpix)