Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 31. desember 2000 kl 20.05 Norge rundt: Kavalkade

Norge rundt: Kavalkade (ttv)


NRK1 nyttårsaften søndag 31. desember kl 20.05
Norge Rundt

Kavalkade med dyrisk vri

Norge Rundt tar oss hele året med landet rundt, og vi får se dyr og mennesker i aksjon i både rare, morsomme og naturlige situasjoner. Redaksjonen har denne gang valgt å gi dyrene størst oppmerksomhet når det beste fra året som gikk skal presenteres.

Det er klart for årskavalkade i Norge Rundt. Trofaste seere vet at programmet har et godt forhold til dyreriket, at det tar dyrene på alvor. I kveld får vi se hvordan dyrene har presentert seg selv gjennom programmene i året som gikk.

Koselige gjensyn
Det blir gjensyn med hannkatten som viste ordentlig sjalusi og ble kjempesur da dama tillot seg å få kattunger med en annen.

Seerne får også møte igjen stuegrisen, som var helt ekte og likte trekkspillmusikk og tyggegummi.

Og redaksjonen i Norge Rundt kan garantere at grisen som trodde han var en kalv og oppførte seg deretter, blir sendt i årskavalkaden.

Ellers blir det syngende schafere, hybelbeboende ekorn, tamme hjorter og mye annet fra Norge Rundts rikholdige dyrehistoriearkiv.

NRK1 søndag kl 20.05

Egenproduksjon fra NRK Hordaland
Redaksjonleder: Elin Helgheim
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18, (sabine.hammari@nrk.no)

Bilde: Programleder John Skien, her med lekedyr, lover ekte Norge Rundt-dyr i årskavalkaden på nyttårsaften. (Foto: Antonio Bombal)