Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 10. juli 2002 kl 19.30 Billetten

Musikk på reisen

Artistene Marianne Antonsen og Steinar Albrigtsen danner utfordrerlaget i kveld (Foto: NRK)
Artistene Marianne Antonsen og Steinar Albrigtsen danner utfordrerlaget i kveld (Foto: NRK)
Café Rampa og Viggo Valle får denne gangen besøk av to folkekjære og humørfylte artister, Marianne Antonsen og Steinar Albrigtsen. I tillegg blir det en musikalsk oppgave som presenteres av huspianisten Terje Tranaas.

I kveld har Marianne og Steinar tatt pause fra sommerkonserter og platesysler for å teste ut kreativitet og geografikunnskaper i hyggelig lag. Med utallige turnédøgn i inn- og utland bak seg, skulle de være godt rustet til kamp mot vinnerlaget fra forrige uke.

Den musikalske oppgaven er ny av året. Huspianisten Terje Tranaas kommer fra Namsos, og har vært medlem av D.D.E. i flere år. Han sluttet i bandet tidligere i år for å drive med andre prosjekter. Humor og kreative forslag blir det mye av når lagene kaster seg over stoppknappene for å gjette reisemålene som ligger gjemt i melodiene.

Om ”Billetten”
Spørreleken ”Billetten” sendes i år for fjerde gang. Deltakerne får presentert seks oppgaver i hvert program, hvor det gjelder å kombinere elementer som tilsynelatende ikke har noe med hverandre å gjøre, men som til sammen skal lede fram til et geografisk sted.

Som i fjor konkurrerer to tomannslag mot hverandre i hvert program, etter utslagsmetoden. Og premien er en togbillett til hvor som helst i Norge, og en liten slump penger til reisekassa, avhengig av hvor mange poeng de tar. I hvert program kommer et nytt utfordrerlag til stasjonen, spennende mennesker som representerer ulike yrker og fagområder, men som har det til felles at de liker å reise – og ikke minst konkurrere.

Nytt av året er at seerne inviteres med til å svare på en oppgave via telefon eller SMS. Hver uke får to heldige vinnere hver sin ”Billetten”-sekk med spennende innhold.

Egenprodusert underholdning fra NRK Sør-Trøndelag
Programleder Viggo Valle
Prosjektleder Henning Skjæret
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83