Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 11. januar 2006 kl 21.40 Veien til Torino

Espen Graff treffer skøytegutta

Espen Graff lader opp til OL i Torino med de norske utøverne. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Espen Graff lader opp til OL i Torino med de norske utøverne. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
De norske skøyteløperne har fått et løft under sin nye, karismatiske trener Peter Mueller. I det andre programmet i serien "Veien til Torino" besøker Espen Graff skøyteleiren, ser på hvordan utøverne og kongen skal bo i Torino og Knut Nærum kommer med sitt beste OL-minne.

Espen Graff dro til Hamar for å se på hvordan de norske skøyteløperne forbereder seg. Etter å ha vært langt nede er nordmennene igjen med i kampen om medaljene. Mye av æren for det får amerikanske Peter Mueller. Han har kommet som et friskt pust i det norske skøytemiljøet og snudd pessimisme til optimisme.

På Idrettsgallaen på Hamar nylig ble Peter Mueller kåret til årets trener. I programmet møter vi både Mueller og flere av hans "boys".

Espen Graff har også vært i Torino og snust på hvordan både utøverne og kong Harald skal bo under OL i Torino. Vi får også møte kokken Omar Viset som i hvert program gir nyttige og effektive mattips for travle OL-seere.

OL-minne
Knut Nærum fra Nytt på nytt deler sitt OL-minne med seerne. I hvert program presenterer en kjent person sitt største OL-minne og i det andre programmet er det Nytt på nytt-humoristen som forteller om sitt olympiske høydepunkt.


Egenproduksjon fra NRK Sport
Programleder: Espen Graff
Pressekontakt: Jon-Annar Fordal, tlf 73 88 16 62