Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 13. februar 2001 kl 19.30 Autofil

Autofil (ttv)

NRK2 tirsdag 13. februar kl 19.30
Autofil

Noe for Am Car- entusiaster

Denne gangen skal Jan Erik Larssen ta for seg amerikanske biler. Tilhengerne av denne biltypen er aldeles entusiastiske. Gjesten i kveld er Ronny Krabberød, ekspert på amerikanske biler i 25 år.

En av verdens råeste amerikanske biler, Chrysler Sebering, blir å se i programmet.

Den autofile Larssen har også to reportasjer å by på, først et innslag om Catherhom 7, som har satt verdensrekord på en bane i Tyskland. Bilen koster den latterlige sum 350.000 - helt ny - i Norge.

Den som lurer på hvor Skoda egentlig står i dag, får svar på det i Autofil i kveld.

Autofil vil gå i reprise på NRK1 fra torsdag 22. februar kl 22.00.

Om serien
\"Autofil\" er et motormagasin utenom det vanlige. NRK har fått tak i en Mercedes/Swatch \"Smart Car\", som er programleder Jan-Erik Larssens bil mens serien går. Smart-bilene kan foreløpig ikke kjøpes i Norge, men NRK har spesialimportert en slik bil - og fått den godkjent!

Hver uke gir Jan-Erik og redaksjonen tips om hva man kan få kjøpt av stilige bruktbiler. Og ettersom dette er et underholdningsprogram, vil det for eksempel bli aktuelt å spørre slik: Hvor mye Porsche kan man få for 100 000 korner?

Redaksjonen vil, via internett og på annen måte, motta tips fra publikum. Dessuten vil programmet bidra til å formidle salg av \"spesielle nytelsesbiler\" overfor seerne. Man har valgt å konsentrere seg om \"nytelsesbiler\" for å holde oppe underholdningsfaktoren. En Toyota Corolla er jo en bra bil, men ganske lite eksotisk...

NRK2 tirsdag kl 19.30

Egenprodusert underholdning
Programleder Jan Erik Larssen
Prosjektleder Axel Hveding
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 (inger.larsen@nrk.no)