Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 21. september 2007 kl 19.55 Beat for beat

Flotte jenter mot tøffe gutter

Bjarte Hjelmeland, Sven Nordin, Janne Formoe og Mia Gundersen gjester Ivar Dyrhaug. (Foto: Erik Dyrhaug)
Bjarte Hjelmeland, Sven Nordin, Janne Formoe og Mia Gundersen gjester Ivar Dyrhaug. (Foto: Erik Dyrhaug)
Mia Gundersen og Janne Formoe møter Bjarte Hjelmeland og Sven Nordin i sesongens andre utgave av "Beat for beat". Og selvfølgelig er det "faste inventaret" på plass, Gisle Børge Styve og Trond Nagell Dahl ved hvert sitt piano, orkestret ledet av Trond Lien og programleder Ivar Dyrhaug.

Kveldens fire gjester kjenner hverandre godt. De medvirker alle sammen i Broadway-musikalen "Svindlere med stil" som har premiere på Chateau Neuf i slutten av september.

Mia Gundersen er kjent og kjær både fra tv og scene, blant annet for tittelrollen i musikalen "Evita". Janne Formoe er så å si født inn i underholdningsbransjen som datter av selveste Kaptein Sabeltann, Terje Formoe. I pappas forestilling i Dyreparken i Kristiansand opptrådte Janne 14 somre på rad. Senere har hun stått støtt på egne ben.

Bjarte Hjelmeland er først og fremst skuespiller og instruktør, men han er også glad i å synge. Han har blant annet utgitt cd-en "Barske børnerim" og spilt Che Guevara i "Evita". Sven Nordin har blant mye annet gjort seg bemerket i tv-serien "Mot i brøstet", i filmene om Elling, forestillingen "Hulemannen" og musikalene "A Chorus Line" og "I Blanke Messingen" .

Program fra NRK underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund, tlf: 90 8559 95
Kontaktperson: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no


LENKER
  • Les mer