Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 22. januar 2000 kl 22.10 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)

NRK1 lørdag 22. januar kl 22.10
Med hjartet på rette staden (2:15)

Heksejakt

Livet på landsbygda er alt annet enn rolig for tiden. I kveldens episode blir politimannen Nick Rowan sendt på \"heksejakt\", etter at noen barn er vitne til vandalisering av graven til en nylig avdød landsbybeboer.
De tre barna forteller Nick at de har sett en heks drive hærverk på graven til Amy Dewhurst. Han kontakter den avdødes slektninger, Harry og Marjorie Salter, som er i ferd med å pusse opp huset de har arvet etter Amy.
Det viser seg at Amy bodde i huset sammen med en annen dame, Nancy Bellow, og etter beskrivelsen å dømme er det sannsynlig at \"heksen\" var Nancy som i raseri måtte flytte ut av huset da Amy døde.
Selvsagt nekter Nancy, men når Salters like etter blir matforgiftet, i følge dem selv etter å ha spist suppe som Nancy har laget, blir Nicks mistanke til \"heksen\" forsterket.
Nettet snører seg ytterligere sammen rundt Nancy når det viser seg at hun nylig gikk til innkjøp av rottegift.

Om serien
Den britiske serien \"Med hjartet på rette staden\" fra idylliske Yorkshire, er tilbake på norske tv-skjermer. Nå får vi igjen møte politimannen Nick Rowan og hans kone Kate som forlot storbylivet i London for å leve i roligere omgivelser på landsbygda.
\"Med hjartet på rette staden\" (Heartbeat) er den mest populære serien i England, og har hatt så mye som 17,7 millioner seere. Det gjør at serien er den mest sette dramaproduksjon på tv gjennom tidene.
Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter utgjør resepten for seriens enorme suksess.

NRK1 lørdag kl 22.10

En Yorkshire-telvision produksjon
Originaltittel: Heartbeat
I rollene: Nick Berry, Niamh Cusack, Derek Fowlds
Fjernsynets informasjonsavdeling, tlf 23 04 78 46