Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 15. april 2009 kl 19.55 Adresse Moskva

Oppvarmingen er i gang!

Programleder Per Sundnes starter oppvarmingen til Eurovision Song Contest i Moskva med å presentere konkurransens ti første bidrag.(Foto: Fredrik Arff/NRK)
Programleder Per Sundnes starter oppvarmingen til Eurovision Song Contest i Moskva med å presentere konkurransens ti første bidrag.(Foto: Fredrik Arff/NRK)
Forventingene til årets Eurovision Song Contest er enorme og programleder Per Sundnes er godt i gang med oppvarmingen. Adresse Moskva starter i kveld med å presentere de ti første bidragene i konkurransen.

42 land skal konkurrere med hver sin melodi i Moskva i mai, fordelt på to semifinaler og en hovedfinale av Eurovision Song Contest. I underholdningsprogrammet Adresse Moskva vil programleder Per Sundnes geleide seerne gjennom alle de 42 melodiene.

Kveldens melodier
I kveldens program får vi se og høre de ti første bidragene. Først ut er Montenegro, deretter følger Tsjekkia, Belgia, Hviterussland, Sverige, Armenia, Andorra, Sveits, Tyrkia og Frankrike.

Susanna Georgi representerer Andorra og kanskje blir hun den første fra det lille fjellriket som kommer seg til finalen. Så langt har nemlig landet blitt slått ut i hver eneste semifinale. Frankrike derimot, er et av fem land som allerede er direkte i finalen.

Neste onsdag vil Per Sundnes vise deg elleve nye låter, deriblant bidraget fra fjorårets vinnerland – Russland, som også går direkte til finalen sammen med Tyskland, Spania og England.

Underholdningsprogram produsert av NRK Underholdning 2008
Prosjektleder: Stian Malme
Programleder: Per Sundnes
Pressekontakt: Mette K. Skjong, tlf 901 83 838
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
Samtlige bidrag finnes også på nrk.no/mgp

Programmet blir også sendt på NRK lørdag 18.april kl.17.15 og på NRK3 søndag kl.22.00.


LENKER
  • nrk.no/mgp