Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 14. april 2001 kl 22.10 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)

NRK1 påskeaften lørdag 14. april kl 22.10
Med hjartet på rette staden

Greengrass angrer

For dem som har fulgt serien \"Med hjartet på rette staden\" en tid, vil Greengrass\' handlemåte i kveldens episode komme som en stor overraskelse. Småkjeltringen får nemlig så dårlig samvittighet at han helt frivillig tilstår sin forbrytelse overfor erkefienden Blaketon!

Det begynner med at Greengrass ser seg tvunget til å tilby midlertidig losji for en gammel bekjent som kommer kjørende i en varebil fullastet med stjålne sigaretter. Men når sjåføren blir skadet, må Greengrass ta hans jobb og sørge for at tjuvegodset havner i de \"rette\" hender. Greengrass overmannes imidlertid av dårlig samvittighet...

Feriegjester
I kveldens episode skal vi også stifte bekjenteskap med Clive Thompson (Martin Cochrane) som ferierer i Aidensfield sammen med datteren Cathy (Christine Tremarco). Når hun innleder et forhold til gårdsgutten Stephen (Julian Kerridge), vekker det til live minner fra krigens dager hos faren.

Problemer
Jo, Nicks kjæreste, får dårlige nyheter i kveldens episode av \"Med hjartet på rette staden\". Også Baketon har problemer å stri med - om enn på et annet plan.

Om serien
Den britiske serien \"Med hjartet på rette staden\" (Heartbeat) er fra idylliske Yorkshire. Hovedpersonen er politimannen Nick Rowan som forlot storbylivet i London sammen med sin kone Kate for å leve i roligere omgivelser på landsbygda. Nå er Nick blitt alene med datteren Katie etter at hans elskede kone døde. Men med god hjelp og oppmuntring fra Kates tante Eileen begynner Nick igjen å ta del i landsbylivet. Hans lille datter Katie er blitt en livlig unge, og Nick har funnet kjærligheten på nytt i den vakre lærerinnen Jo.

\"Med hjartet på rette staden\" er den mest populære serien i England. Med seertall på inntil 17,7 millioner er dette den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter utgjør resepten for seriens enorme suksess. Vi er nå kommet til serie 7 av \"Med hjartet på rette staden\".

NRK1 lørdag kl 22.10

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat, (serie 7, episode 5)
Med Nick Berry, Derek Fowlds, Bill Maynard, Kazia Pelka, Anne Stallybrass, William Simons, Mark Jordan, Juliette Gruber m.fl.
Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf 23 04 98 41 (anne.marie.astad@nrk.no)