Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 30. april 2011 kl 20.55 Litt av et liv

Nadia møter Mona Halvorsen


I kveld møter vi Norges tøffeste dame. Mona Halvorsen er ikke bare vellykket forretningskvinne, cateringdronning, foredragsholder og rikssynser. Hun har også vært rockevokalist, turneleder, punker, Blitz-aktivist og pornoredaktør. Med "absolutt gehør" for mat er det ikke rart at hun i tillegg gir ut kokebøker.

Mona hater parkeringsvakter, og i kveldens program får du se hvordan hun reagerte da programleder Nadia Hasnaoui kledte seg ut som parkeringsvakt som ville taue bort bilen hennes.

Med sitt karakteristiske rosa hår, tatoveringer og piercinger kan hun skremme vannet av selv de tøffeste gutta. Men i kveld tar hun oss med bak fasaden, og vi får treffe Vålerengas Mor Go’Hjerta. Mona Halvorsen har vært reservemamma for souldronning Noora Noor, hun er bestevenn med Sjefen over alle sjefer Asgeir Borgemoen. Begge kommer i studio. Det gjør også ektemannen Bøtta, supergitarist Ronni Le Tekrø og Lene Alexandra Øien.

Om serien
I løpet av åtte lørdagskvelder får vi oppleve store øyeblikk i livet og karrieren til de åtte gjestene som har blitt viet hvert sitt program. Gjestene er Linn Skåber, Petter Stordalen, Lars Monsen, Alex Rosén, Lene Nystrøm, Hans-Wilhelm Steinfeld, Mona Halvorsen og Harald Zwart.

Vi får også møte viktige personer i deres liv, både familie, venner og kolleger. Det blir gode historier, rørende møter og morsomme tilbakeblikk. Det blir også overraskende innslag. Blant annet inviterer Nadia gjestene til studio ved å lure dem med skjult kamera. I tillegg blir det både taler og musikalske innslag.

NRK Underholdning 2011
Programleder: Nadia Hasnaoui
Pressekontakt Karoline Berg, tlf 23 04 20 33/901 08 954
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900