Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 15. august 2004 kl 20.00 4·4·2: Veien til Ullevaal: Kvartfinale: Brann-Bryne

To kamper fra Ullevaal

Arne Scheie og Egil Olsen kommenterer kvartfinalen mellom Brann og Bryne. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Arne Scheie og Egil Olsen kommenterer kvartfinalen mellom Brann og Bryne. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Kun kvartfinale og semifinale gjenstår før to lag kan løpe ut til finaleoppgjør på Ullevaal stadion søndag 7. november. Brann ligger midt på tabellen i Tippeligaen, mens Bryne kjemper om tredjeplassen i 1. divisjon. Divisjonsforskjellen til tross, i cupen kan alt skje.

Patriotiske Brann-supportere vil ganske sikkert møte opp i hopetall for å heie laget sitt enda ett skritt nærmere finalen. Mange av dem mener nok at 1. divisjonslaget Bryne bør være en overkommelig oppgave på Stadion, men det har skjedd større bomber i cupen enn at Bryne eventuelt slår ut Brann.

Hittil i sesongen har Brann vært et av Tippeligaens bedre hjemmelag. Kampene er ofte underholdende, med mange mål begge veier. Bryne er også helt klart mer solide hjemme, og de må spille opp mot sitt beste for å kunne tukte Brann.

Motivasjon avgjør?
Imidlertid kan lagenes motivasjon og innsats være det som teller mest. Har Brann innsett at Tippeligamedaljer kan bli tøft å oppnå, og vil derfor satse mest på cupen? Eller vil de forsøke å kvalifisere seg for en plass i Royal League? Og hva med Bryne; skal de konsentrere seg om å forsøke å rykke opp til Tippeligaen, eller gi alt i cupen? Uansett ligger alt til rette for et fartsfylt og spennende oppgjør.

Arne Scheie og Egil Olsen kommenterer kampen, mens Espen Graff er intervjuer på indre bane.

NRK Sport
Sportssjef: Grethe Gynnild Johnsen , 23 04 95 05/91 69 24 21 Pressekontakt: Håkon M. Sverdrup , 23 04 98 41/92 01 55 79