Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 26. oktober 2004 kl 20.50 Våre små hemmeligheter

Å leke med ilden

Southern Star
Southern Star
George lurer på hvilken plass hun har i Evans liv. Hun blir tilbudt en jobb i Sydney som hun håper at Evan ikke vil at hun skal ta. Men det virker som Evan er mer interessert i skrivingen sin – og Alex. Selv om mye er forandret mellom de to, holder vennskapet deres vann ennå.

En patologisk prøve viser at Alex feilaktig har fjernet et helt friskt bryst på en pasient, og Alex blir helt fortvilet. Evan er på plass med støtte når hun trenger det mest. Den potensielle katastrofen bringer dem enda nærmere hverandre.

Gabrielle har store sjanser for å bli valgt inn i parlamentet. Hun får hjelp av Chloe og kampanjelederen Bruce Lane – en gammel partiveteran som vil at Gabrielle skal følge partiboka. Gabrielle vil følge sin egen samvittighet og gå sitt eget løp, men hun vil også gjerne vinne. I mellomtiden må Tidy lære seg å være "politikerens ektemann".

Kelly strever med å lære flere formularer utenat for å fullføre sin statistikkeksamen. Med det økende presset leter Kelly etter et siste, desperat alternativ.

Charlie gjør ingen hemmelighet av å ha hatt sex med en annen, og Richie stiller spørsmål om reglene i forbindelse med deres forhold. Richie vil bekjempe ild med ild…

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex har tidligere delt leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes særlig godt. Han bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men på kjærlighetsfronten er det ingen suksess. Evan og Alex har imidlertid følt at det er noe mellom dem.

Richie og Miranda var tidligere kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie vil gjerne gjøre karriere som såpestjerne på tv, og har ellers et turbulent kjærlighetsliv. Gabrielle kaster seg inn i politikken, og Kelly vil studere og redde verden.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "Playing with Fire"
Med: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Sibylla Budd (Gabrielle), David tredinnick (Simon)
Produksjon: Southern Star
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78

LENKER
  • Les mer