Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 23. mai 2006 kl 22.45 Evig ung

Førstemann til 30

Tøft å bli 30 – f.v. Jon (William Ash), Carl (Christopher Coghill) og Andy (Kieran O’Brien) i
Tøft å bli 30 – f.v. Jon (William Ash), Carl (Christopher Coghill) og Andy (Kieran O’Brien) i "Evig ung". (Foto: BBC)
Trekløvret Andy, Jon og Carl er ikke akkurat på festhumør. Men en god anledning til å feire kommer da Carl som den første av de tre fyller 30 år.

Av kameratene er Carl den mest foretaksomme, selve gründer-typen. Noen god etablerer er han likevel ikke. Iallfall ikke når det dreier seg om å etablere noe forhold til en kvinne. Carl er mest interessert i å etablere så mange "forhold" som mulig.

Da Carl hjalp Jon med å oppspore den 13 år gamle datteren hans, tenkte han ikke at det skulle skape misstemning på 30-årsdagen. For nå melder Jon avbud til gutteklubbens natt på by’n – han skal møte sin datter Katie for aller første gang. Carl og Andy må feire alene.

Andys utfordring
Andy har bestemt seg for å si opp jobben som postbud. Han vil videreutdanne seg og har meldt seg på et datakurs. Carl og Jon aner hvor det bærer, for Andy fikser ikke å sitte stille foran PC-en.

Imens er Andys samboer imponert over at han endelig snur på flisa og gjør noe for å komme seg videre.

Om serien
BBC-serien "Evig ung" er lagt til Manchester der de tre kameratene Andy, Carl og Jon oppdager at de ikke lenger er 20, men snart 30 år. Carl og Jon deler leilighet, mens Andy har samboer.

Trekløveret føler at tiden har løpt fra dem, og livets alvor treffer dem som en knyttneve i magen. Vennskapet mellom dem blir satt på mange harde prøver.

- "Evig ung" handler om slutten på en æra, om tre venner som livet tvinger til å bli voksne, oppsummer Matt Greenhalgh som har skrevet serien. Han er selv nettopp passert 30, er nybakt far og kjenner godt til hva det vil si å engste seg for hva morgendagen vil bringe.

Serien har en fargerik scenografi, troverdige rollefigurer og et evig aktuelt tema.

Britisk underholdningsserie i ti deler (2003)
Originaltittel: Burn it (sesong 1)
Produsert av: A RED Production for BBC
Med: Chris Coghill, Lisa Faulkner, Kieran O'Brian, William Ash, Marsha Thomason, Anthony Cotton, Emma Lowndes, Jason Done og Melanie Brown
Pressekontakt:Steinar Dahl , tlf. 23 04 74 57