Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 16. september 2002 kl 18.10 Alt for kjærligheten

Mot alle odds

Pat Phoenix opplever en spesiell kjærlighetshistorie i
Pat Phoenix opplever en spesiell kjærlighetshistorie i "Alt for kjærligheten". Denise Black spiller Pat som ung og Sue Johnson spiller Pat som gammel.
I en serie på fire deler møter vi fire ulike og spesielle kjærlighetshistorier. Det første paret vi blir kjent med er skuespillerne Pat Phoenix og Tony Booth. Etter et heftig forhold skiller de lag, men møtes igjen mange år senere. De oppdager at kjærligheten fremdeles er tilstede.

Pat Phoenix (Denise Black) er en ung skuespillerinne som har millioner av fans. Hun spiller karakteren ”Esie Tanner” i den kjente såpe-serien ”Coronation Street”, men får snart et like dramatisk liv som sin rollefigur.

I 1956 møter hun Tony Booth (Keith Newby), som også er skuespiller. De innleder et intenst forhold, men skuespillerlivet gjør det vanskelig å møtes oftere enn helger nå og da. Etter tre år skiller de lag.

Gjenforening
Pat og Tony gjør karriere på hver sin kant, men møtes ikke igjen før 20 år senere. Da har Pat nettopp lagt et vanskelig og voldelig ekteskap bak seg. Hun er igjen alene.Tony har også hatt et turbulent liv, både privat og som skuespiller. Det verste er at han nesten omkom i en brann, og nå har et vansiret og ødelagt ansikt.

De to finner tilbake til sin kjærlighet for hverandre, og er fast bestemt på at ingenting skal ødelegge for dem denne gangen.

Britisk dramaserie fra 1998
Produksjone: Granada
Originaltittel: The Things You do For Love: Against The Odds
Regi: Bill Pryde
I rollene: Denise Black, Keith Newby, Sue Johnson og Tony Scannell
Pressekontakt: Hilde Ljøen, tlf: 23047236