Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 10. oktober 2000 kl 17.05 Ettermiddags-tv

Ettermiddags tv


NRK 1 tirsdag 10. oktober kl 17.05
Ettermiddags-tv

Andreas Lunnan overtar roret

Etter en vellykket premiereuke med Mette Janson som programleder, er det Andreas Lunnan som skal lose oss gjennom tre underholdende direktesendinger denne uka. Tirsdag vil han blant annet presentere en liten valp som Ettermiddags-tv vil følge med jevne mellomrom helt fram til jul.

Hundevalpen er bare åtte uker gammel og er klar for å komme hjem til sin nye familie. I Ettermiddags-tv får vi høre om hvordan den best kan bli tatt imot slik at den finner seg til rette i sitt nye hjem.

På tirsdag er dessuten maleren Knut Wigert gjest i studio. Vi kjenner ham som skuespiller og som Ibsen-museets gründer. I dag får vi oppleve et av hans mindre kjente talenter.

Ellers kommer Ørnulf Hodne og forteller om mystiske steder, og det blir et gjensyn med Miss Norway 1950. Norsktoppen er et fast innslag på tirsdager, og denne gang er det gruppen Vamp med låta \"Byen\" som er på utfordrerlisten, og som er gjest i Ettermiddags-tv.

Onsdag
Fikser\'n Otto kommer hver onsdag innom med praktiske råd og tips om ulike gjøremål i hjemmet. Videre kommer skuespilleren Trond Brænne og skal snakke om organdonasjon. Kåre Grøttum, Erling Andersen, Ivar Børsum og Arnulf Neste samles i bandet \"Løs Jakke\", og kommer for å spille god swingjazz i studio. Ellers blir det gjensyn med programmet \"Husker du\", og en kvinnelig salmaker fra Hedemarken kommer på besøk. Dessuten er Tor Guttu tilbake denne sesongen med morsomme temaer rundt det norske språk.

Torsdag
Torsdag kommer Lilleba Lund Kvandal, som har samlet norske folkeviser tusen år tilbake i tid. Tegneseriekritiker Morten Harper vil snakke om oppblomstringen i det norske tegneseriemiljøet. Arild Midthun, mannen bak \"Pappa og Pestus\", vil tegne en tegneseriestripe på direkten. Videre skal det dreie seg om behandlingsformen naprapati, og en Ettermiddags-tv kopp blir delt ut til en person som har markert seg i sitt nærmiljø. Musikkinnslaget denne dagen blir Einmal Kommt die Liebe med sin musikalske hyllest til Zarah Leander.

NRK1 tirsdag, onsdag og torsdag kl 17.05

Egenproduksjon fra Underholdningsavdelingen
Programleder: Andreas Lunnan
Prosjektledere: Lisbeth Larsen Roås og Wenche Solum
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51 (helene.amlie@nrk.no)

Bilde
Andreas Lunnan overtar roret i Ettermiddags-tv denne uka. (NRK- foto: Ole Kaland)