Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 13. juni 2000 kl 21.00 Hete diamanter

Hete diamanter (t)


NRK2 tirsdag 13. juni kl 21.00
Hete diamanter

Stjålne juveler og het kjærlighet

Jacques Darnay slipper ut etter ti år i fengsel. Han har sonet en dom for ran av en diamant-handler. Diamantene forsvant, og ute i frihet setter Darnay alt inn på å finne juvelene.

Alain Delon, alias Jacques Darnay, er den enslige tyven som har ranet en juvelforretning og drept innehaveren. Etter mange år bak murene er han igjen en fri mann.
Den eneste tanken som nå står i hodet hans, er å få tak i de stjålne juvelene. Men han vet at en gangstergjeng er ute i samme ærend, og Darnay frykter at de kan komme til å ta livet av ham. Som om ikke dette skulle være nok, har han også politiet i hælene.
Midt oppe i alle disse viderverdighetene går han hen og forelsker seg i en meget vakker kvinne. Dermed fortoner fremtiden seg med ett mye lysere for vår venn Jacques Darnay.

Alain Delon
Alain Delon produserte, regisserte, var med på å skrive filmmanuset og spilte selv hovedrollen i denne franske kriminalfilmen som er basert på en roman av Andre Caroff.

NRK2 tirsdag kl 21.00
Tidligere sendt 24.10.99

Bilde
Jacques Darnay (Alain Delon) jakter på en diamantformue med en gjeng gangstere og politiet i hælene. Og midt opp i all denne dramatikken forelsker han seg i en meget vakker kvinne (Anne Parillaud).

Film - innkjøpt
Produksjonsland: Frankrike (1983)
Originaltittel: Le Battant
Regi: Alain Delon
I rollene: Alain Delon og Anne Parillaud

Pressekontakt: Anne- Marie Astad, tlf 23 04 98 41