Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 20. juni 1999 kl 00.10 Livet i Black Harbour

Livet i Black Harbour (t)

NRK1 søndag 19. juni kl 00.10
Livet i Black Harbour (16:26)

Problemer i restaurantbransjen

Problemene tårner seg opp i Black Harbour, både på kjærlighetsfronten og hva gjelder havnebyens restaurantliv. Katherine og Brenda kjemper for endelig å kunne åpne den nye restauranten, men uforutsette vanskeligheter setter stadig bom for prosjektet.
I mellomtiden kommer det til sterke konfrontasjoner mellom Paul og Vicky. Hun presser ham til det ytterste, og han forstår at han ikke lenger kan leve på en løgn.
Katherines eldste datter, Tasha, føler seg tiltrukket av en noe eldre kar, som imidlertid viser seg å være like intrigant som han er sexy.

Om serien
Denne kanadiske dramaserien med handling fra Nova Scotia på Canadas østkyst er blitt en stor suksess i hjemlandet. Miljøet og handlingen er hentet ut fra kjent virkelighet i denne delen av Canada, der en rekke fiskeri- og sjøfartsbyer sliter med fangstkrise og økonomiske problemer.
Et hovedanliggende for skaperne av serien har vært å skildre kollisjonen mellom den tradisjonelle kystkulturen og den urbane, moderne livsstilen som serien hovedpersoner representerer.
\"Livet i Black Harbour\" er laget av den prisbelønte tv-duoen Wayne Grisby og Barbara Samuels. Serien hadde premiere i Canada i desember 1996. Høsten 1997 ble oppfølgerserien på 13 episoder sendt i hjemlandet, og der er man snart i gang med en tredje sesong med \"Livet i Black Harbour\".

NRK1 søndag kl 00.10

Kanadisk dramaserie
Produksjon: Fogbound Films
Originaltittel: Black Harbour
I rollene: Rebecca Jenkins, Geraint Wyn Davies, Alex Carter, Joseph Ziegler m.fl..
Av Wayne Grigsby og Barbara Samuels
Pressekontakt: Anna- Marie Normann, tlf. 23 04 78 53