Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 1. desember 2004 kl 20.35 God morgen, Miami

God morgen på kvelden

Jake (Mark Feuerstein) og Dylan (Ashley Williams) i
Jake (Mark Feuerstein) og Dylan (Ashley Williams) i "God morgen, Miami". (Foto: Warner Bros.)
Den amerikanske frokost-tv-komedien "God morgen, Miami" – USAs minst sette morgensending – er tilbake med umulige parforhold, nevroser, sammenbrudd, dystre utsikter og gode miner til slett spill.

Den uoppslitelige frokost-tv-produsenten Jake og tv-selskapets tiltrekkende frisør Dylan er blitt et par på tross av alt og alle. Nå oppdager de at kollegene har inngått veddemål om hvor lenge forholdet vil vare.

For å vise hvor hengivne de er overfor hverandre inviterer Jake og Dylan medarbeiderne på middag i sin nye leilighet.

Gjemsel med hverandre
Penny, tv-sjefens assistent, og programleder Gavin forsøker panisk å skjule at de har noe på gang. Så de ankommer middagsselskapet med hver sin date.

Om serien
"God morgen, Miami" er signert David Kohan og Max Mutchnick som også står bak den prisbelønte (Emmy) serien "Will & Grace". Hovedpersonen er en ung og lovende tv-produsent som påtar seg en utfordrende jobb: Å produsere USAs minst sette frokost-tv-show, nemlig "God morgen, Miami".

Produsenten heter Jake Silver og blir forelsket i og samboer med showets søte frisør, Dylan Messinger. Men hvor lenge vil forholdet vare?

Med på kjøpet får Jake en svært tidskrevende stab: en arrogant programleder, en selvopptatt medprogramleder, en ustabil værdame, egentlig nonne - og ikke minst en uselvstendig tv-sjef og hans late og nevrotiske assistent.

Privat har Jake ellers en oppkjeftig bestemor, Claire, å handskes med. Hun er en dame i sin beste alder som elsker både livet og whisky. For tiden ligger bestemor Claire lavt i terrenget og har reist i eksil grunnet skattegjeld.

Amerikansk komiserie (2003)
Originaltittel: Good morning, Miami (sesong 2)
Kveldens episode: You Bet Your Relationship
Med: Mark Feuerstein, Ashley Williams, Jere Burns, Matt Letscher og Constance Zimmer
Produsert av: KoMut Entertainment Inc. i samarbeid med Warner Bros. Television
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57