Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 7. april 2003 kl 22.30 Absolutt fabelaktig

Tatt av "eldrebølgen"

Så gamle kan vel ikke Eddy (Jennifer Saunders, t.v.) og Patsy (Joanna Lumley) ha blitt? (Foto: BBC)
Så gamle kan vel ikke Eddy (Jennifer Saunders, t.v.) og Patsy (Joanna Lumley) ha blitt? (Foto: BBC)
Det ser ikke lyst ut for våre to venninner Eddy og Patsy. Eddys svimete assistent Bubble har sendt hennes addressebok via e-post til erkerivalen Claudia Bing. Og Patsy når overgangsalderen.

Bubbles fatale tabbe fører til at PR-guruen Claudia Bing stjeler nesten alle Eddys klienter bortsett fra en, Twiggy. Men Eddy sier tappert at hun har vært ute i hardvær før, og vil reise seg igjen som fugl Fønix. Men Twiggy har visstnok andre planer…

Saffy arrangerer et "AO"-møte – Anonyme i Overgangsalderen, for at Patsy og Eddy skal lære å elske sine hormonplastre. De to damene er ikke så spreke som de en gang var, og overgangsalderen fører til at Patsy oppfører seg stadig merkeligere.

Om serien
Det er klart for fjerde serie med "Absolutt fabelaktig", og enkelte ting forandrer seg aldri - ingen Eddy og Patsy uten "Bolly" og "Stoli"! Bollinger Champagne og Stolichnaya vodka er selve livskilden for de to sprø damene i "Absolutt fabelaktig".

I disse nye episodene har den alltid like trendbevisste Edina Monsoon, eller Eddy, flyttet sine forretningsinteresser fra PR og moter til tv-produksjon. Samtidig har Patsy Stone av uforklarlige årsaker klart å blitt forfremmet til sjefsredaktør i motebladet, til tross for sin hang til å hengi seg til kunstige stimuli. Saffy, Eddys datter, prøver stadig å flytte ut, mens moren til Eddy har begynt med salsadansing og uhemmet internett-shopping.

Britisk komiserie
Absolutely Fabulous, serie 4
Produksjon: British Broadcasting Corporation BBC Worldwide
Regi: Bob Spiers
Manus og idé: Jennifer Saunders
I rollene: Jennifer Saunders (Edina), Joanna Lumley (Patsy), Julia Sawaiha (Saffy), June Whitfield (mor), Jane Horrocks (Bubble)
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55 364