Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 22. august 2002 kl 19.55 Campingliv

Skal Sonja tatovere seg?

Sonja lurer på om hun skal tatovere seg. (Foto: Rubicon TV)
Sonja lurer på om hun skal tatovere seg. (Foto: Rubicon TV)
Livet på Larkollen Camping går videre, og i kveld er det Sonja som er i fokus. Hun har så lyst til å tatovere seg, men vet ikke om hun tør. Særlig ikke etter at hun får se tatoveringsbutikken som ser helt annerledes ut enn hun hadde trodd.

Lillegull har angst for steder med mye folk. Nå vil hun sette seg selv på prøve ved å besøke et stort kjøpesenter.

Tore og Britt Lise er lei av å bli vekket om natten for små bagateller. Nå skjer det igjen, og Tore mener at nok får være nok.

Om Campingliv
Campingliv er en dokumentarserie på åtte deler som følger livet på Larkollen Camping gjennom en sommersesong. Vi følger ti faste feriegjester på campingplassen, og sammen med dem får vi se hvordan en campingferie kan arte seg på godt og vondt.

Tore (54) er bestyrer. Han startet jobben i 2000, og har kun drevet campingplassen en sesong sammen med kona Britt Lise (50).

Sonja (49) har campet på Larkollen i ni år sammen med ektemannen Gunnar (47). De liker det bedagelige livet. Sonja er ikke helt fornøyd om dagen, hun har fått et vektproblem og skal prøve å slanke seg denne sommeren

Freddy (31) og Gry (31) har aldri vært på camping før. De har kjøpt en brukt vogn og skal teste ut campinglivet sammen med barna.

Lillegull (55) tilbringer mesteparten av året på campingplassen sammen med sin lille hund Shiba.

Gøran (26) har vært her hver sommer siden han var seks år. For fire år siden kjøpte han egen vogn og har fått plass ved siden av familien.

Bjørn (45) og familien har feriert på Larkollen ett år tidligere. I år har de kjøpt seg ny campingvogn og har fått en ny plass.

NRK Underholdning
Produksjon: Rubicon TV
Foto og regi: Rune Obrestad og Erland Øverby (”Vi er Vål’enga”)
Pressekontakt:Anne Bekkevold, 23048956

Bilde
Sonja lurer på om hun skal tatovere seg. (Foto: Rubicon TV)