Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 13. januar 2005 kl 22.30 Melonas

Mer Melonas

Stine Buer, Kristin Skogheim og Pernille Sørensen er tilbake som Melonas. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Stine Buer, Kristin Skogheim og Pernille Sørensen er tilbake som Melonas. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Melonas-jentene Stine Buer, Pernille Sørensen og Kristin Skogheim er tilbake med ti nye programmer. Nytt i denne runden er at trioen hver uke parodierer et tv-programkonsept. I tillegg presenterer de et vell av sketsjer som dreier seg om alt fra drillpiker til gastroskopi.

Sist de tre jentene var på lufta med sin humorserie om livets små og store absurditeter, laget de 6 episoder. De fikk meget god respons både fra publikum og kritikere, og belønningen jentene har fått, er større tumleplass: I vår har de 10 episoder å boltre seg på.

Sjangerparodi
Hvert program har en ramme, og her har jentene valgt seg ut et kjent tv-programkonsept som de parodierer. Eksempler er Frokost-TV, Barne-TV, chat, quiz og forbruker-tv. Vi kan også vente oss episoder med kryptiske titler som Jakten på en Broiler og Jakten på den rette.

Som i forrige runde er Melonas spekket med sketsjer. Blant annet tar jentene for seg skidress, spiritisme, interiørarkitekter, drillpiker, skilsmisse, gruppesex, dating, pupper, brudebilder, svømmeføtter og mye, mye mer.

Stine, Pernille og Kristin spiller selv i alle sketsjene, men har fått skuespillerhjelp av Steinar Sagen, Vegar Hoel, Håvard Bakke og Tormod Gjersvold.

Første program
I det første programmet skal det handle om Frokost-TV og to programledere som egentlig ikke tåler trynet på hverandre. I tillegg får vi møte en kartleseravhengig rallykjører, kreative værelsespiker, trim med eldre og vi får se hvor feil det går an å ta på et legekontor eller i et prøverom.

Om Melonas
Stine Buer (32) har vært i NRK-familien siden hun debuterte som skuespiller i "Halvsju" i 1986. Etter journaliststudier og Blindern har hun vært programleder i "Go’ elg", "Norsk Melodi Grand Prix" og "Reser", og har også laget et portrett-program av prinsesse Märtha Louise. Sommeren 2002 var hun reporter i "Sommeråpent".

Pernille Sørensen er 27 år og tilknyttet stallen til Stand Up Norge, hvor hun har jobbet i fem år. Med "Melonas" i 2002 debuterte Pernille på fjernsyn, men hun har tidligere jobbet en del med radio. Hun har også den siste tiden vært aktuell med flere revyer, tv-opptredener og stand up-show.

Kristin Skogheim (34) er skuespiller og har lang erfaring fra tv, både som programleder og skuespiller. Hun karakteriserer Melonas som et sketsjprogram som legger vekt på det visuelle i tillegg til humoren.

Egenprodusert humorserie fra NRK Underholdning
Av og med: Stine Buer, Pernille Sørensen og Kristin Skogheim
Prosjektleder: Stina Greaker
Pressekontakt: Sabine Skarstad , tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,
LENKER
  • Les mer