Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 28. oktober 2000 kl 20.25 Cupfinaleshow

Cupfinaleshow


NRK1 lørdag 28. oktober kl 20.25
Cupfinaleshow

Humor, musikk og ekte fotballglede

Dan Børge Akerø er kveldens store lørdagsunderholder i Cupfinaleshow, godt hjulpet av en rekke artister og gjester. Sendingen er fra Studio 1 på Marienlyst, og til stede er blant andre Torhild Sivertsen, Steinar Lyse og gruppa Charmed. Orkesteret ledes av TV-sportens Knut Nesbø.

Denne helgen er det cupfinale for både kvinner og menn, og det begynner å bli tradisjon at NRK gjør stas på begivenheten ved å arrangere et eget lørdagsshow.

- Humor, musikk og ekte fotballglede er gjennomgangstonen i showet. Vi skal ha 70 minutter med moro! Bård Tufte Johansen ser med skråblikk på fotballaget Odd, og tidligere landslagskeeper Erik Thorstvedt tar for seg klubben Viking. Programmet er først og fremst en stor underholdningssending, forteller prosjektleder Jon Ola Sand i NRK.

Priser
Som alltid skal det deles ut priser. Årets spiller - mannlig og kvinnelig, Årets trener, Kniksen- prisen, Hederspris og, nytt av året, en Fair Play-pris. Kjell Magne Bondevik er en av dem som sitter i juryen for den nye prisen.

Torhild Sivertsen synger fra sitt siste album Airborne. Komiker Steinar Lyse gjør en sketsj med skuespilleren Torfinn Nag, og Charmed synger \"Too Good to Be True\" fra sitt debutalbum.

Orkesteret ledes av TV-sportens Knut Nesbø, tidligere gitarist i bandet \"Di Derre\".

NRK1 lørdag kl 20.25

Egenprodusert underholdningsprogram
Programleder: Dan Børge Akerø
Prosjektleder: Jon Ola Sand
Pressekontakt: Anne Bekkevold, 23048956, anne.bekkevold@nrk.no

Bilde
Dan Børge Akerø leder Cupfinaleshow fra Studio 1 Marienlyst i kveld. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)