Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 29. september 2004 kl 20.35 Whoopi

Forøkning i staben?

Det ventes muligens forøkning i staben på La Mont Hotel. (Foto: NBC)
Det ventes muligens forøkning i staben på La Mont Hotel. (Foto: NBC)
Om Rita muligens er gravid, noe hun påstår, så har hotelleier Mavis Rae planen klar for hvordan hun skal stramme opp sin bror Courtney. For han er muligens faren.

Rita bekjentgjør overfor pokerlaget der hun og Mavis spiller, at hun tror hun er gravid. Alle tegnene er der, men hun vet ikke hvordan hun skal få overbrakt nyheten til kjæresten Courtney.

Kugalskap
Mavis som først ikke kan godta at hun skal bli tante, påstår Rita bare er rammet av kugalskap.

Så avslører Nasim hemmeligheten: "Din okse!" sier han til Courtney og gratulerer. Den muligens vordende far blir helt perpleks da sammenhengen går opp for ham med Rita til stede.

Skal, skal ikke
Men etter at Courtney har løpt av gårde og kjøpt forlovelsesringer, viser det seg at Rita kanskje likevel ikke er gravid og kanskje heller ikke er innstilt på forlovelse.

Muligens er det noe annet Rita er innstilt på?

Mer om serien
Det lille La Mont Hotel på Manhattan i New York drives av den fritt-talende eks-divaen og sangerinnen Mavis Rae. Hun startet hotellet med pengene hun tjente på sin hittil første og eneste hit. Hun styrer etter eget smak og behag, men får hjelp av sin altmuligmann Nasim (Omid Djalili). Han er iraner, men livredd for å bli tatt for å være araber. Dessverre for Nasim skjer det ganske ofte.

I kretsen rundt Mavis er også hennes bror Courtney (Wren T. Brown), en forretningsadvokat som nå er arbeidsløs etter at firmaet han jobbet i fikk finansielle problemer. Han er nyforelsket i Rita (Elizabeth Regen). Rita oppfører seg som en "sister", noe Mavis ikke kan unngå å gjøre narr av. Mavis forstår ikke hvordan den korrekte og konservative broren kan ha en såpass liberal og frisinnet kjæreste.

Whoopi Goldberg er både hovedrolleinnehaver og produsent for "Whoopi". Da serien hadde premiere på NBC i fjor høst, fikk den de høyeste seertallene for en seriepremiere siden "Mad About You" i 1998.

Amerikansk komedieserie fra Carsey-Werner-Mandabach Distribution, LLC (2003)
Originaltittel: Whoopi (sesong 1)
Kveldens episode: Is Rita Pregnant?
I de viktigste rollene: Whoopi Goldberg (Mavis Rae), Wren T. Brown (Courtney Rae), Elizabeth Regen (Rita), Omid Djalili (Nasim)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
Les mer: http://www.nbc.com/Whoopi/