Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 15. juli 2000 kl 18.30 Berts dagbok

Berts dagbok (t)


NRK1 lørdag 15. juli kl 18.30
Berts dagbok (7:12)

Båtturen

Bert synes det er litt kjedelig bare å være sammen med Nadja bestandig. Så han blir gladelig med på en båttur med familien, Åke og Lille-Erik.

Siden Bert og Nadja ble et par har Bert aldri tid til kamerater og lekser. Da pappa vinner fem billetter til en båttur, er det en lettet Bert som tar ferie fra Nadja for å tilbringe en helg med Åke og Lille-Erik.

På båten treffer mamma en gammel skolekamerat så pappa føler seg helt overflødig. Han begir seg på en oppdagelsesferd rundt på båten. I spillehallen treffer han Åke som også føler seg overflødig fordi Bert har møtt skjønne Emma og Lille-Erik er fordypet i en ekstra tykk bok om legevitenskapen.

Om serien
I 12 lørdager blir det gjensyn med Bert, tenåringsgutten som har lett for å havne i uheldige situasjoner, og som ikke så sjelden dummer seg ut. Berts far er optiker og moren bussjåfør, og det er kun av økonomiske årsaker at Bert sammen med dem. Han er mest opptatt av jenter, en interesse kameraten Åke ikke deler. Åkes hobby er å eksperimentere med meitemarker.

NRK1 lørdag kl 18.30

Bilde
1. Bert møter den skjønne og erfarne Emma på båtturen.

2. Pappa Fredrik har vunnet billetter til en båttur.

Svensk ungdomsserie i tolv deler
Regi: Thomas Alfredson
I rollene: Martin Andersson (Bert), Oliver Loftén (Åke), Johan Ulvesson (pappa Fredrik), Ing-Marie Carlsson (mamma Madeleine) og Yvonne Lombard (mormor).
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Anna- Marie Normann, tlf. 23 04 78 53.