Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 2. mai 2005 kl 19.30 Puls

Gode råd for barneoppdragelse

Kjersti Mo er programleder for Puls. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Kjersti Mo er programleder for Puls. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Willy-Tore Mørch er professor og ekspert i barnepsykologi, og står bak kurset "De utrolige årene". Kurset er basert på en amerikansk modell, og har vist seg å være veldig effektivt – også for foreldre med barn som har fått diagnostisert ADHD. I kveldens Puls får foreldre konkrete råd om barneoppdragelse.

Indremedisiner Fedon Lindberg kommer i studio for å svare på seernes spørsmål om kosthold og helse. Han gir blant annet gode råd for hvordan du kan øke forbrenningen din.

I tillegg skal det handle om hva som kan skje når du fjerner kjøtt fra menyen. Ti prosent av norske kvinner under 30 år er vegetarianere, og for noen er motivasjonen blant annet å leve sunnere eller å bli slankere. Men er det sunt å være vegetarianer?

Om Puls
Kjersti Mo vikarierer for Anbjørg Sætre Håtun. Kjersti har jobbet som reporter i Puls i 4 år.

I tillegg til nyheter, forbruker- og livsstilsaker kan Puls’ seere få svar på spørsmål av redaksjonens eget ekspertpanel, både på nett og i selve sendingen.

Ekspertene er Fedon Lindberg (kosthold og helse), Siri Aabel (alternativ behandling), Jørgen Skavlan (allmenn medisin), John Nikolaisen (sex og samliv), Jorunn Sundgot-Borgen (kropp og trening), Elisabeth Søyland (hud) og Ann Færden (psykisk helse).


Egenprodusert helsemagasin fra NRK Fakta
Prosjektleder: Marie Sjo
Programleder: Kjersti Mo
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
Vises også i Nett-TVLENKER
  • Les mer