Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 9. desember 2002 kl 22.45 Linda Green

Besøk av uvedkommende

En kveld Linda er ute på byen, tar uvedkommende seg inn hjemme hos henne. Mye tyder på at innbruddet er begått av en som Linda kjenner, fortrinnsvis en mann, muligens en eks-kjæreste.

Linda blir bedt om å lage en liste over alle menn hun har vært ute med det siste året. Når listen er ferdig, inneholder den 15 navn på personer som altså kan være potensielle innbruddstyver. Dette gir Linda et lite sjokk. Hun bestemmer seg for å ta seg sammen, og slutte å gå ut hver kveld.

Det varer imidlertid ikke lenge før hun faller tilbake til gamle vaner.

Om serien
Denne britiske komiserien er full av varm humor i beste Bridget Jones-stil. Hovedpersonen Linda Green befinner seg tidlig i 30-årene og er på jakt etter Den Rette. Hun er selvsikker, morsom og flørtete. Om dagen jobber hun i en bilforretning og selger finansieringsløsninger. Men det er om kvelden hun er i sitt rette element – nemlig bak mikrofonen i den lokale klubben!

Linda koser seg sammen med vennene sine og lever et bekymringsfritt liv - bortsett fra når det gjelder menn. Hun gjør alltid den samme tabben og tror det er Mr. Right som har banket på døren hennes. Og hver gang hun åpner døren, resulterer det i et komplett følelsesmessig kaos.

Britisk komiserie
Originaltittel: ”Linda Green”
Produksjon: A Red Production for BBC Worldwide Ltd.
I rollene: Liza Tarbuck (Linda Green), Christopher Eccleston (Tom Sherry/Neil Sherry), Claire Rushbrook (Michelle Fenton), Sean Gallagher (Jimmy McKenzie), Daniel Ryan (Darren Alexander)
Regi: Sydney Macartney, Bery Richards.
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36


LENKER
  • Hjemmeside